Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

wacom grafik tablet (a5)

cilererbil

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cilererbil.com
Wacom marka grafik tableti. A4 (aktif kullanım alanı 27.5x20.5 cm) boyutlarında.Mavi renkli. Az kullanılmış.
Mouse, hassas kalem ve board fiyata dahildir. Grafik çalışmalarınızda, PC ve Mac uyumlu, Office programlarında kullanılabilir.

ingilizce detay:
Graphire3 gives you the control you need to quickly and easily edit your digital photos. It works great with any software your mouse does and runs on both PCs and Macs. Draw, paint, create artwork for CDs/DVDs, sign your name, and annotate documents in Adobe Acrobat or Microsoft PowerPoint. You can even write directly in Microsoft Office XP and with Apple Inkwell.

Son düzenleme:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
açıklamalar gayet güzel 2 topiğinizdede ancak ürünlerin fotoğraflarını eklemelisiniz son haliyle

cilererbil

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cilererbil.com
güncel fotoğraf gerekiyor ise (ki öyle yazıyor) yarın fotoğrafı çekip gerektiği gibi yükleyeceğim, teşekkür ediyorum bilgileriniz için

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
rica ederiz
ayrıca mesajınızda ki açıklayıcı bilgiler fotoğrafta eklenince örnek olucaktır diğer üyelerimize
biz teşekkür ederiz

cilererbil

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cilererbil.com
İlanımı editleme imkanını bulamadığım için ürünün fotoğraflarının linklerini aşağıda veriyorum:
wacom-4.jpg

wacom-2.jpg

wacom-1.jpg

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
selam.. Ürün fiyatını özelden bildirme imkanın varmı.. teşekkürlerimle

Son düzenleme:

colorhand

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş ne özeli halka açık yerde satıp adamına göre fiyat mı atıyorsun.fiyatıda belirtirsen sevinecez.

Nermin

🌱Yeni Üye🌱
Ben bunu Istanbulda aradim, ama bulamadim. Bilmem teknik satis yerlerinde olmasi gerekiordu ama yokdu, dondum Azerbaycana. Burda da alan yok diye satanda yok, ben yinede ariyorum. Burda olsaydi , ikinci el olmasina bakmadan kesin almisdim.

filop_21

🌱Yeni Üye🌱
Kardeş Fiyat hakkında bilgi verirsen ilgilenicez...saygılar

x-cin

🌱Yeni Üye🌱
Ben bunu Istanbulda aradim, ama bulamadim. Bilmem teknik satis yerlerinde olmasi gerekiordu ama yokdu, dondum Azerbaycana. Burda da alan yok diye satanda yok, ben yinede ariyorum. Burda olsaydi , ikinci el olmasina bakmadan kesin almisdim.
ya burası istanbul nası bulamadınız..kadıköyde digitizer satısı yapan bi firma var siparişi veriyorsun yurt dısından getirtiyor..her marka ve modeli bulmak mümkün

c_kucuk83

🌱Yeni Üye🌱
bunun fiyat bilgisi nedir ? ilgilenebilirsen seviniriz