Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Wacom Intuos3 A4 tablet - satılık - İstanbul

remstan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.remstan.deviantart.com
Wacom Intuos3 A4 tablet - satılık

Marka / Model: Wacom / Intuos3 A4

Fiyat:

Teslimat: Kargo Dahil

Fotoğraflar:

Ürün ile ilgili açıklama: Tablet 3 yıllık, şu ana dek bir problemi çıkmadı. Severek kullandım. Tableti yenilemenin dışında asıl düşüncem daha küçük boyda bir tablet edinebilmek. iki tane tablete sahip olmak durumu da öğrenci bütçemi aşacağından tabletimi satmak istiyorum. Daha önceden de satmayı düşünmüştüm ama o zaman ki verdiğim fiyat biraz fazla gelmiş olacak ki çok pazarlığa gidilip orta yol bulunamamıştı.
Şimdi daha düşük bir fiyatta karar kıldım. İlgilenirseniz iletişime geçebilirsiniz.
Fiyatı: 500 Tl ~ pazarlık payı vardır.
~grip pen
~yedek uçları ( yedek uçları hiç kullanmadım)
~kalem standı mevcuttur

E-posta: bus.akbulut@gmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

ftasli4

🌱Yeni Üye🌱
Wacom Intuos3 A4 tablet

Marka / Model: Wacom / Intuos3 A4

Fiyat:

Teslimat: Kargo Dahil

Fotoğraflar:

Ürün ile ilgili açıklama: Tablet 3 yıllık, şu ana dek bir problemi çıkmadı. Severek kullandım. Tableti yenilemenin dışında asıl düşüncem daha küçük boyda bir tablet edinebilmek. iki tane tablete sahip olmak durumu da öğrenci bütçemi aşacağından tabletimi satmak istiyorum. Daha önceden de satmayı düşünmüştüm ama o zaman ki verdiğim fiyat biraz fazla gelmiş olacak ki çok pazarlığa gidilip orta yol bulunamamıştı.
Şimdi daha düşük bir fiyatta karar kıldım. İlgilenirseniz iletişime geçebilirsiniz.
Fiyatı: 500 Tl ~ pazarlık payı vardır.
~grip pen
~yedek uçları ( yedek uçları hiç kullanmadım)
~kalem standı mevcuttur

E-posta: bus.akbulut@gmail.com
hala satılıkmı