Merhaba arkadaşlar
umarım sorumu doğru alanda soruyorumdur. yanlışsa kusura bakmayın.
bir ajansta grafiker tarafından web tasarımın ara yüzü çalışılıyor.
ve bunu uygulaması için webçi ye vereceklerdi yani bana.
soru 1- ara yüzünü illüstrasyonda çalışmış ve psd. yapmamış tekrardan. ancak normalde butun arayüz sayfalarının hazırlanıp psd olarak verilmesi gerek miyor mu zaren? (tamam verilmesede birşekilde ben tamamlayıp yapıyorum ama geneli esas olan nedir?)
soru 2- ara yüz tasarımının illüstrasyonda hazırlanması doğru mudur? :S
ben bildim bileli kendin psd de hazırlayıp yapardım. bana gelen yeni bir işte illustrasyon verdiler. veher sayfadan ciddi kaymalar vardı ondan yeniden hazırlamak zorunda kaldım tabi.-.- bundan dolayı 1az sinirlendim ve sormaya karar verdim sizlere.
sonuç arayüz tasarımı illüstrasyondamı , photoshopta mı hazırlanmalıdır? hangisi daha doğru?
teşekkürler şimdiden.
umarım sorumu doğru alanda soruyorumdur. yanlışsa kusura bakmayın.
bir ajansta grafiker tarafından web tasarımın ara yüzü çalışılıyor.
ve bunu uygulaması için webçi ye vereceklerdi yani bana.
soru 1- ara yüzünü illüstrasyonda çalışmış ve psd. yapmamış tekrardan. ancak normalde butun arayüz sayfalarının hazırlanıp psd olarak verilmesi gerek miyor mu zaren? (tamam verilmesede birşekilde ben tamamlayıp yapıyorum ama geneli esas olan nedir?)
soru 2- ara yüz tasarımının illüstrasyonda hazırlanması doğru mudur? :S
ben bildim bileli kendin psd de hazırlayıp yapardım. bana gelen yeni bir işte illustrasyon verdiler. veher sayfadan ciddi kaymalar vardı ondan yeniden hazırlamak zorunda kaldım tabi.-.- bundan dolayı 1az sinirlendim ve sormaya karar verdim sizlere.
sonuç arayüz tasarımı illüstrasyondamı , photoshopta mı hazırlanmalıdır? hangisi daha doğru?
teşekkürler şimdiden.
Son düzenleme: