Web Developer
Program/Seviye:
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: BESTIMAGE Reklam Tanıtım ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş bünyesinde görev almak üzere tam zamanlı çalışacak Web Developer aranmaktadır.
Bestimage Reklam Tanıtım ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kurumların, kurumsal iletişim ve tanıtım materyallerinin oluşturulmasında ve markalaşma süreçlerinde bütünleşik hizmet verir.
İş Tanımı:
Yeni web sitesi oluşturma
Mevcut sitelerin içerik düzenleme ve güncellemeleri
Firma Domain, Host ve maillerinin yönetimi
Sadece belirtilen e-mail adresine "Web Developer" konusu ile yapılan, cv bulunan başvurular değerlendirilecek, "yarı zamanlı", "freelance" veya "stajyer" başvuraları değerlendirmeye alınmayacaktır.
E-posta: ik@bestimage.com.tr
Program/Seviye:
- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya mezun olacak,
- İşini çok iyi bilen ve sürekli kendini geliştiren,
- Wordpress'e hakim,
- Photoshop'u ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilen,
- PSD olarak gelen tasarımı tamamıyla uygulayabilen,
- Prensipli, sistemli, planlı, raporlu çalışma disiplinlerine sahip, sorumluluk bilinci gelişmiş,
- Genç, dinamik, ekibe ve ortama hızlı uyum sağlayabilecek,
- Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: BESTIMAGE Reklam Tanıtım ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş bünyesinde görev almak üzere tam zamanlı çalışacak Web Developer aranmaktadır.
Bestimage Reklam Tanıtım ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kurumların, kurumsal iletişim ve tanıtım materyallerinin oluşturulmasında ve markalaşma süreçlerinde bütünleşik hizmet verir.
İş Tanımı:
Yeni web sitesi oluşturma
Mevcut sitelerin içerik düzenleme ve güncellemeleri
Firma Domain, Host ve maillerinin yönetimi
Sadece belirtilen e-mail adresine "Web Developer" konusu ile yapılan, cv bulunan başvurular değerlendirilecek, "yarı zamanlı", "freelance" veya "stajyer" başvuraları değerlendirmeye alınmayacaktır.
E-posta: ik@bestimage.com.tr