Aldore
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba, İstanbul'da ikamet etmekteyim. 3 senedir sektör içerisinde yer almaktayım. Detay A.Ş ve Hayat Kimya A.Ş gibi bir çok büyük ve küçük işletmelere web yayıncılık konusunda hizmet verdim. Kullanabildiğim programlar;
Photoshop CS2
Freehand 11
Illistrator CS2
ImageReady CS2
Dreamweaver
Flash
Fireworks
CuteFtp
Ms Office ürünleri..
Bu programlara hakim durumdayım. Bunların yanı sıra bildiğim kodlama dilleri sırayla;
HTML
CSS
ASP
Actionscript
Php (Çok az)..
Yabancı dil olarak Upper Intermediate seviyesinde İngilizce okuyabilir, yazabilir ve konuşabilirim.. 2 sene yabancı uyruklu kişi ve kurumlara web tasarımı hizmeti verdim ve hala vermekteyim.
(B) sınıfı araç ehliyetim bulunmaktadır.
Tasarıma önem veren, kendini geliştirmiş, sosyal bir ortam yaratmayı başarmış ve insani değerlere önem veren bir firma varsa elimden gelenin fazlasını ortaya koymaya hazırım.
Referanslarım;
Hayat Kimya Holding
Detay Yayıncılık A.Ş
Detaş Kuyumculuk San. ve Tic. Ltd. Şti
Onka Elektrik Ltd. Şti.
Enpay Transformer Components
Balcıoğlu
Oparsan
Seba Kimya
Pastör....vs.
Bir çok önemli firmanın tasarım işlerinden referanslarım bulunmaktadır.
Saygılar
Arif KALEM
Photoshop CS2
Freehand 11
Illistrator CS2
ImageReady CS2
Dreamweaver
Flash
Fireworks
CuteFtp
Ms Office ürünleri..
Bu programlara hakim durumdayım. Bunların yanı sıra bildiğim kodlama dilleri sırayla;
HTML
CSS
ASP
Actionscript
Php (Çok az)..
Yabancı dil olarak Upper Intermediate seviyesinde İngilizce okuyabilir, yazabilir ve konuşabilirim.. 2 sene yabancı uyruklu kişi ve kurumlara web tasarımı hizmeti verdim ve hala vermekteyim.
(B) sınıfı araç ehliyetim bulunmaktadır.
Tasarıma önem veren, kendini geliştirmiş, sosyal bir ortam yaratmayı başarmış ve insani değerlere önem veren bir firma varsa elimden gelenin fazlasını ortaya koymaya hazırım.
Referanslarım;
Hayat Kimya Holding
Detay Yayıncılık A.Ş
Detaş Kuyumculuk San. ve Tic. Ltd. Şti
Onka Elektrik Ltd. Şti.
Enpay Transformer Components
Balcıoğlu
Oparsan
Seba Kimya
Pastör....vs.
Bir çok önemli firmanın tasarım işlerinden referanslarım bulunmaktadır.
Saygılar
Arif KALEM
Moderatör tarafında düzenlendi: