Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web kullanıcı arayüzü

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar merhaba;

ağır aksak düzenlesemde joomla ile yaptığım bir web sitem var. şuan yayın dışı lakin ayın 14ü gibi açacağım. açmadan önce kişisel fikrinizi almak istiyorum ;

çok mu gözboyayıcı olmuş, göz yoruyormu, görselleri azaltmam gerekir mi,

veya tavsiyeleriniz var mı ? fikirleriniz benim için önemli, özellikle olumsuz gördüğünüz bir yön varsa lütfen belirtin ...

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence iyi..
sadece soldaki büyük monitörü biraz küçültüp laptop boyutuna indirerek, "Teknolojinin Gücü" başlıklı alanı daraltırsan daha iyi olur sanki.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben de çalışmanızı beğendim
ellerinize sağlık

izmirwebtasarim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmir-webtasarim.com
tasarım olarak mı yorum istiyorsun ? yoksa içerik olarak mı ? tasarım olarak bir eleştiri yapamam çünkü hazır tasarım. içeriklerde yer alan görsellerin boyutunu biraz daha küçültsen iyi olabilir.

iyi çalışmalar.

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarım olarak mı yorum istiyorsun ? yoksa içerik olarak mı ? tasarım olarak bir eleştiri yapamam çünkü hazır tasarım. içeriklerde yer alan görsellerin boyutunu biraz daha küçültsen iyi olabilir.

iyi çalışmalar.

boyutlarının büyük olması sayfanın geç yüklenmesine neden oluyor, büyük görsellerin sayısını azaltmayı düşünüyorum.

alternatif bir düşünceniz varsa seve seve dinlerim ... farklı bir göz daha tarafsız yorum yapacaktır ziyade ...