Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Sitemi Yapıcak Sponsor Ariyorum YARDIM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serhadgultekin

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Sitenin yeni bir üyesiyim . Asıl işim müzk yapmak İzmir de geniş bir dinleyici kitlem var Türrkiyede de kısmen . Studyomuz İçin bir host firmasından üzretsiz domain ve host aldık kısaca bize sponsor oldu. yanlız tasarım iişini üstlenmedi . Bize mailiyet çıkarmıyacak web tasarımı yaapbilecek bir sponsor arkadaş lazım. Sponsor olacak arkadaşın 2. albümümü çıkardığımda ve profesyonel klip çekimlerinde reklamını cd basımında ve internet sitelerinde en iyi şekilde yapacağım ve grup myspaceme yani muzik sayfama onun reklamını koyacağım . Yani karşılğını bir şekilde vermeye çalışacağım . Mümkünse yarımcı olabilecek kişiler bana mesaj atsınlar gerçekden güzel tasarım yaapbilicek bi sponsora ihtiyacım var şimdiden teşekkğr ederim eger dinlemek isterseniz sesimi ve kalitemi görmek isterseniz

KONUYU YALIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERİM FORUMLARDA ACEMİYİMDİR DOĞRU YERE YÖNLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.. SAYGILAR.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Forum kurallarını mutlaka okuyunuz...

Madde 35- Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
  • Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
  • Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
  • Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...