Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web sitesi denemesi

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
CorelDraw X3 te yapılmıştır..Web sitesi tasarımı anlamında ilk çalışmamdır bi kaç saatimi aldı,sadece deneme amaçlı.. şimdiden teşekkürler :angel:
afacanocukyuvas.jpg

Benzer konular

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Benim ekranımda mı bi sorun var yoksa çalışma çok mu koyu?? :S
Bi de figürler biraz daha şirin olsa güzel ve konuya uygun olurmuş sanki?
Ama genelde fena değil.
Elinize sağlık...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
genel anlamda kontrast ve derinlik yok gibi, arka plan ve figürler birbirne giriyor, maviye alternatifler çalışabilirsiniz. menülerdeki espiriyi beğendim. bulutları tutan ipler daha serbest ve salınık olabilir, yani düz çizgi yerine eğriler kullanmayı deneyin, genel anlamda bir haraketlilik getirecektir. menüleri oluşturan dikdörtgenlerin kenarlarındaki yumuşatma çok fazla görünüyor, ayrıca konturler daha incelmeli ve zemine zıt bir renge boyanmalı. yazının aktığı yer sıkışık, font küçülebilir, ve alanın içi biraz ferahlayabilir...

kolay gelsin.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Benim ekranımda mı bi sorun var yoksa çalışma çok mu koyu?? :S
Bi de figürler biraz daha şirin olsa güzel ve konuya uygun olurmuş sanki?
Ama genelde fena değil.
Elinize sağlık...

Yok çalışma koyu değil benim diğer bilgisayarımda da koyu görünüyor anlamadım normalde değil.hmm bana şirin gibi geldi karakterler birde birsürü şey koyup boğmak istemedim ama yorumunuz için teşekkürler :)

genel anlamda kontrast ve derinlik yok gibi, arka plan ve figürler birbirne giriyor, maviye alternatifler çalışabilirsiniz. menülerdeki espiriyi beğendim. bulutları tutan ipler daha serbest ve salınık olabilir, yani düz çizgi yerine eğriler kullanmayı deneyin, genel anlamda bir haraketlilik getirecektir. menüleri oluşturan dikdörtgenlerin kenarlarındaki yumuşatma çok fazla görünüyor, ayrıca konturler daha incelmeli ve zemine zıt bir renge boyanmalı. yazının aktığı yer sıkışık, font küçülebilir, ve alanın içi biraz ferahlayabilir...

kolay gelsin.

İncelediğiniz için teşekkür ederim önerilerinizi çalışma üzerinde tekrar uygulıcam :)

calibra

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel bi çalışma olmuş deneme amaçlı olmasına rağmen gayet güzel

rikimikipiki

🌱Yeni Üye🌱
Renk ve tipleme çeşitlerine özen gösterilirse pek latif olabilir.

Başarılar.

onur84

🌱Yeni Üye🌱
bende bişey sölemek isterdimde resmin görünmüyor :)