Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web sitesi kurmak istiyorum

BoraKay

🌱Yeni Üye🌱
web sitesi kurmak istiyorum arkadşlar ama detayları vs hiç bilmiyorum domain için nereden almalıyım önereceğiniz bir yer varmı biraz araştırdım fiyat farklılıkları var bu farklarla birlikte hizmet farklılığı da varmı bilgilendirirseniz sevinirim. bu arada örneğin senelik olarak 20 tl ortalama birçok domain firmasında web sitesini kurduktan sonra örneğin 250 gb lık bir alan için senelik ödeme maksimum 20 tl mi yoksa 250 gb için ayrı bir ödeme mi yapılıcak bilen arkadaşlar kısaca anlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

Seymen

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.seymensipahi.com
web sitesi için ilk önce domain (alan adı) ve hosting (web sayafanın dosyalarını upload ettmen için gerekli yer) satın alman gerekmekte...bu ikisi de yıllık olarak ödeniyo genelde
domain yaklaşık 7$ hosting de ise durum verilen alanın büyüklüğüne göre değişiyor bunun için de nasıl bir site istediğinin önemi büyük eğer kişisel bir siteyse yada 5 sayfalık html bir siteyse minimum harcamayla çıkabilirsin ama daha kapsamlıysa hosting aldıın firmaların seçeneklerine göre birini seçmen gerekmekte...ama domain hosting toplam 50 lira civarı çıkabilirsin yıllık olarak tabi...seneye bi 50 lira daha vericeksin...satın aldıın firmaya

proofweb

🌱Yeni Üye🌱
Domain [Alan Adı] İçin ayrı Bir Fiyat
Hosting [Size Verilen Dosya Alanı] İçin Ayrı Bir Fiyat Ödeyeceksiniz
Örneğin : Domain 10 YTL Hosting ise 50 YTL ise Toplamda 60 YL ödeyeceksiniz
Hosting ve Domaini ayrı ayrı yerlerden alabilirsiniz

BoraKay

🌱Yeni Üye🌱
bunları bilmiyodum şimdi öğrenmiş oldum arkadaşlar teşekkür ederm sağolun

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
havale yolu ile ödeme yapmak güvenilir host arıyosan can hosting diye bilirim farklı paketleri var toplu ödeme yaparsan yardımcı da olurlar

hakan.yucesoy

🌱Yeni Üye🌱
Bişey sorcam gecen birileriye konustum , 50 adet mail , host , domain , yönetim paneli , herseyiyile siteyi 250 tL ye satıyorlar bir yılda teknik destekveriyorlarmış böyle bisey mümkünmü

AntiCode

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sertacozdemir.com.tr
Hakan kardeş herşeyden önce ne istediğini bilmiyorsun.Eğer heves için niyetlendiysen hiç uğraşma.. Şirket sitesi gibi ticari & tanıtım amaçlıysa uygun birşey ayarlayabilirim.

*****************< incelersin..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aspel88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Domain adını al (site adı) bunu aldıkdan sonra tasarımını yaptır ihtiyacına yönelik tasarımını yaptırman çok önemli. ona göre host fiyatı alman daha doğru.

Bunun nedeni örneğin veri tabanı olan bir siste kurdurursan eğer veri tabanı desteği için host firmaları ayrı fiyat veriyorlar. Yada mesela sitede çok fazla görsel kulanacaksın o zaman gb olark daha fazla alana ihtiyaç duyabilrsin. Bu yüzden önce tasarımını yaptır daha sonra ihtiyacın doğrultusunda host ara.

host paketleri genelde alan + mail + varsa veri tabanı desteği dir .
herşeyin bi ücreti olduğundan mesela 50 tane mail kulanmıyacaksan yani özel bi üyelik sistemi yada şirket maili vermiyeceksen insnalara o zaman 50 maille ihtiyacın yoktur 10 mailli bir paket talab edersin fiyat düşer.

her sene host ve alan adı ödemeni tekrar yapman gerkli.

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok para demişler hoca sana aylık 20 tl 10 gb alan 75 gb trafik sınırsız mail sınırsız sub domain 30 adet hosting whm / cpanel çok iyi rezeller