Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

WEB sitesi yaptırılacaktır - Türkiye Geneli

ulasdeniz79

🌱Yeni Üye🌱
WEB sitesi yaptırılacaktır

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Aşağıdaki bağlantıda istediğim özelliklerde bir site yaptırmak istiyorum. Kesinlikle ne yaptığını bilen arkadaşlarla çalışmak istiyorum. Sitede istediğim özellikleri sağlayabilecek kişilerden teklif almak istiyorum

Açıklamalar için aşağıdaki dosyayı indiriniz.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/39591269/Web sitesi ozellikleri.pdf

E-posta: ulasdeniz79@hotmail.com

Son düzenleme:

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

Holy Rage

🌱Yeni Üye🌱
Link çalışmıyor ayrıca mail atmayı denedim fakat o da gitmedi

ulasdeniz79

🌱Yeni Üye🌱
Bağlantıyı tekrar oluşturdum çalışıyor olması gerekir. adresi de güncelledim eksik yazılmış teşekkürler.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Size tavsiyem bunu ajansa götürün freelance kimse uğraşmaz yapılabilirmi evet zaman ister sabır ister ve yapılır ama freelance çalışan için zaman en büyük etken. Açıkçası; Freelance çalışan uzun projelerden nefret eder :) Projenizde başarılar bu arada.

BLUE_AZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dosyanıza baktım ve yarısından sonrasını okuma gereği bile duymadım.
Proje için size başarılar diliyorum.

Eleştirmek istediğim bir çok şey var modüller ayrı ayrı sitelere dönüştürülebilir gibi portable bir sistem mümkün değildir. Kendinizce bir proje çizmişsiniz bir yapılabilirliği yok !
Siz ağaç kolanların üstüne betonarme bina yapabiliyorsanız bu projede yapılır. Yapamıyorsanız bu projede yapılmaz.

Öncelikle modül mantığı doğru ama ayrı ayrı çalışmaz hepsi bir gövdede birleşir ve gövdeden yönetilir.

Modüller gövdeden kopartıldığında işlevi kalmaz ki ileride modülleri bağımsız kullanabileyim gibi şeyler doğru bir şey değil.

Zaten elinin hamuruyla diye bir tabir vardırya sizinkide öyle olmuş bilmediğiniz bir sektörde bilmediğiniz şeyler yazmışsınız. Projelendirmişsiniz vs zamanınıza yazık.

Siz istediklerinizi yazın bir yazılımcı grafiker mühendis ajans kişi neyse artık birisi sizin yerine proje etsin ve proje bitsin.

İsteklerinizi şuan nasıl olması gerekiyorsa öyle yazın ilersinde ne olacaksa ilerki seviyede eklenerek veya yenisi yapılarak devam edilir. Aksi takdirde kimse bu işi yapmayacaktır.

Size yardımcı olmak isterim ama böyle bir yapı imkansız aslında sizin istediğinizde çok basit birşey ama öyle bir anlatmışsınız ki hiç bir oluru kalmamış.

üç ayrı site olacak tek gövdeden yönetilen ve her biri için yetkiler olacak temel isteğiniz bu.

Kurumsallık adına istekleriniz dosya eklemek video oynatmak gibi istekleriniz var yanlız malesef web dünyası okadar hızlı değil. Dosya paylaşımı için uygun olsada bir videoyu sitenizden göstermekçok doğru olmayabilir (videolar 50mb üstü olacaksa) gibi bir çok handikap var.

sizinle bir yazı paylaşmak istedim.

https://adf.ly/dqWOU

linkteki şey oluyor şuan

Son düzenleme:

ulasdeniz79

🌱Yeni Üye🌱
verdiğin cavabı ve bağlantıdaki örneği ilgi ile izledim, okudum. Örnrğin benim durumumla ilgisinin olmadığını aksine benzer durum olmasın diye böyle bir sistem kurup o açıklamaları yaptığımı yazımdan kolaylıkla gözlemleyebilirsin. Tasarımcı arkadadaşa isteklerimi iş başlamadan önce bildiyor ve anlaşmaya vardıktan sonra işebeşlıyorum. bu dudumda karşımdaki kişinin sadece isteklerimi karşılaması kalıyor. farklı isteklerim olmayacak. zamanla gözden kaçan eksiklerim olduğu zaman ise, ayrı bir iş olarak kişiden yapmasını istiyorum. yapmayacak olursa da, elimde sistemim olduğu için bir başkası ile anlaşıyorum. Bu durum yazıda açıkça belirtildi.

videoların sitemden izlenebilmesi tamamen tercihim (bu tercih tamamen vizyonum ve ilkelerimle örtüşen bir gerekçeye dayanır. ). Bu konudaki sıkıntılardan haberim yok. Eğer imkansızı istiyorsam yada çok çok zoru, kişinin beni bilgilendirmesini istediğim, önerilerini dikkate alacağımı zaten yazıda belirttim. Ben iyi bir sunucu ile bu hız sorununu aşabileceğim kanısındaydım ve bu konuda gerçekten bilgisiz olabilirim

ilanı verirken bu işi yapabilecek kişilerin ilanı gören kişilere oranını binde 3-4 olarak tahmin ettim. Ve ilanıma verilecek eleştirilerin pek çoğunun hesaba kattım. Yazımda bu eleştirilerin karşılığını siz daha okumadan vermeye çalıştım. Ben sadece web sitemi yaptıracak biri aramıyorum, aynı zamanda istediğim gerekli bakış açısına sahip belirli özelliklerde kişiler arıyorum. çünkü uzun süreli bir ilişkisi kurmak, yapacağım işte en önemli gereksinimim. İsteklerimi karşılayacak kişiyi bir kaç yüz dolar karşılığında, Hindistan'dan çözebilirim. Fakat bu fikre sıcak bakmıyorum. Çünkü takip edecek projelerim var, ya da sürekli çalışabileceğim web tasarımcı ve grafik tasarımcıya işim gereği ihtiyacım var.

Kısaca yorumunuza ve eleştirinize ilişkin tüm cevaplar aslında yazıda mevcut. Değindiğiniz konulara ben zaten önceden önlemimi aldım. Yanı aslında sizden bir adım öndeyim. Fakat yorumunuzu beğendiğimi, sadece verdiğiniz örneğin kesinlikle benim durumumla ilişkili olmadığı ve ısrarla benzer durumdan kaçmaya çalıştığımı göremeyişinize üzüldüm.

Mesleğim, henüz ortada sistem yok iken, oluşturulacak olan sistemin her yönden etkilerini öncedan tahmin etmek, ve sisteme etkiyecek her faktörü önceden tasarlayabilmek. Sistem henüz oluşturulmadan sanal olarak en kusursuz hali ile tasarımını yapmak. Mesleğim bu olunca aslında bir sistem olan bu web sitesinin ve bunu yaptırma işinin tüm süreçleri ister istemez kafamda canlanıyor. alışkanlı işte. buna gelebilecek cevaplar, eleştiriler de dahil özellikle de Türkiye ve Türk insanının koşullara dahil olması durumunda.

Tahminlerimde yanıldığım tek şey olumsuz eleştirilerin ve hakarete varacak yorumların gelmeyişi.

Cevabınıza içten teşekkür ediyorum. ve gerçekten işime yarayan bilgiler verdiniz. Bu yüzden sitemi hayata geçirebilirsem sizinle iletişim kurmayı istiyorum. iletişime geçememişsem kuramadığımı siteyi kuramadığımı, ya da en azında Türkiye içinden kuramadığımı düşünebilirsiniz.

BLUE_AZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tekrar merhaba. İstediğiniz zaman benimle iletişim kurabilirsiniz inşallah projeniz tamamlanır ve işiniz çözümlenir.

Ben ve bu sayfayı görüntüleyen herkez burada projenize yardımcı olmak için yazınızı okuyor.

Yanlız hala diyorum ki proje gözden geçirilmez ise malesef çöpe gidicek çünkü yazılım dünyasında olamayacak düzenekte projelendirmişsiniz.

Size belirttiğim bazı sorunları video yükleme vs gibi paranız varsa hızlı sunucular / medya serverler ile çözümleyebilirsiniz.

Ama projelerin bağımsız çalışmaları vs gibi düzenekler sizin ön görünüze dayansa da aslında temel bir mantığa dayalı olmak zorunda ki diğer ilanlarda herkez işi ben yapıyım ben yapıcam diye atlarken size yorum dahi yazmıyorlar çünkü yapılacak bir proje değil.

Bir mühendis olarak size tavsiyem bu işin yapılmasını istiyorsanız projeyi yazılımcı arkadaşlar veya ilgili kim ise o tasarlasın. Sizse isteklerinizi yazın hemen ben veya bir başkası yapmak için size fiyat verecek dediğiniz gibi uzun soluklu projelere adım atacağınız arkadaşlarla tanışmış olacaksınız.

weblife

🌱Yeni Üye🌱
Weblife

Pm gönderildi

Son düzenleme:

ulasdeniz79

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler Blue Az. Sizi çok iyi anlıyorum. sanırım tavsiyeniz doğrultusunda hareket etmem gerekecek. Ben web sitesi yapan arkadaşların bu tür küçük yazılımları yazabileceklerini ya da mevcut kalıpları kullanıp brleştirebileceklerini düşünmüştüm. Yazımda tam olarak aslında sadece istediklerimi anlatmaya çalıştım. istediklerimi nasıl yapacaklarını tarif etmeye çalışmadım. Belki daha anlaşılır olmak için detaylı açıklamalara girip tarif etmem öyle bir izlenim yaratmış olabilir.İlgine içten teşekkür ediyorum .

ulasdeniz79

🌱Yeni Üye🌱
Bu bağlantıda birşeyler anlatılmış istediğim sisteme benzediğini düşünüyorum. tarif etmişler. Ben de kafamdan modül tasarımı kavramını yeniden icad etmiş olabilirim.

Asp.Net Modül Sistemi