Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web stajyeri olarak iş arıyorum

nilaylaylaylom

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar, güzel sanatlar fakültesi 2006 mezunuyum. 2,5 yıl reklam ajansında grafikerlik deneyimim oldu. daha önce çeşitli firmalara kurumsal kimlik, logo , afiş, ambalag, katalog, broşür, poster, el ilanı, dergi ilanı tasarımı yaptım ve baskı aşamasına getirme görevinde bulundum. freelance olarakta dergi tasarımı deneyimim oldu. bildiğim programlar photoshop, freehand ve illustrator. ayrıca tablette çizim oluşturabilmekteyim. bir kurumdan aldığım web tasarım sertifikam var, fakat web alanında hiç deneyimim yok. bu yüzden kendimi geliştirmek ve deneyim kazanmak adına web sektöründe stajyer olmak istiyorum. html, dreamweaver, fireworks ve flash'ta az düzeyde bilgim mevcuttur. ilgilenenler cv ve portfolyo için özel mesaj atıp iletişim bilgilerimi alabiliriler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Ahmet KAPLAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ahmetkaplan.net
Merhaba Nilay Hanım;

Firma ismi: Netküp Yazılım Bilişim Yayıncılık Ve Reklamcılık Hizmetleri
Çalışma şartları: Stajyer / Serbest (Freelancer) çalışan.
Özellikleri: Dinamik, yenilikçi, açık sözlü ve fikirli.
İşin mahiyeti: Matbaa ve İnternet tasarımlarına veya birine hakim olan arkadaşlar.
İletişim bilgileriniz: kaplan@netkup.com

Saygılarımla Ahmet KAPLAN