Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Tabanlı Oyun Hazırlama Oluşumu

Nazmet

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar arkadaşlar. Kısaca kendimden bahsedeyim. Üniversitede 4 yıllık öğrenciyim. Ankara'da ikamet etmekteyim. grafikerler.net sitesini uzun zamandır takip ediyorum. Her ne kadar bölümüm bilgisayarla alakalı olmasada bilgisayar konularına merakım var uzun zamandır.
Sizlerle paylaşmak istediğim konu ise web tabanlı oyun hazırlamadır. Yıllardır online oyunları takip etmekte ve oynamaktayım. Her ne kadar bağımlı olmasam da takip ederim. Bu konudaki üzüntüm ise sağlam altyapılı ve senaryolu bir Türk oyununun bulunmamasıdır. Aslında Türk insanlarının özelliklede gençlerin online oyunlara ilgisi büyük fakat dediğim gibi güzel ve sağlam bir Türk oyunu bulunmamakta. Tabiki çoğunuz tahmin edersiniz ki web tabanlı oyunlar normal bilgisayar oyunlarına oranla daha kolay yapılabilir.
Eğer benim gibi düşünün arkadaşlar varsa burdan grafikerler.net üzerinden bir oluşum yapabiliriz. Sağlam senaryoya, uygun grafiklere ve güvenli bir web alttabanına sahip güzel bir oyun ortaya koyabiliriz.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba Nazmet kısa bir süre önce eskişehirde bir browser game firmasında çalışıyordum ayrıldım bu konuda tecrübem var senrayo güzel olursa elimden geleni yaparım

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konuda benimlede iletişime geçebilirsiniz, bende elimden gelen yardımı yapabilirim...

Bendende destek.

Nazmet

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar öncelikle ilginiz için çok teşekür ederim. Hangi konularda yardımcı olabileceğinizi detaylı bir şekilde söyleyebilirseniz çok sevinirim. Ona göre daha olumlu adımlar atabiliriz diye düşünüyorum.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kodlama ve senaryo kısmında olmasada grafik html css işlemlerini yapabilirim

cebrinefs

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba .. Öncelikli olarak bende bu işin için gönüllü olmaya hazır olduğumu söylemek isterim . Grafik konusunda iyiyim fakat sizler kadar iyi olduğumu düşünmüyorum . Bu yüzden senaryo kısmına yardım etmek isterim. Fakat kafamı kurcalayan bir olay var. Senaryodan kasıt oyundaki karekterkerlerin belirlenip bir kurgu içinde oyunun devam etmesi midir ?

Nazmet

🌱Yeni Üye🌱
kodlama ve senaryo kısmında olmasada grafik html css işlemlerini yapabilirim

Grafik ve css konularında yardımlarınızı alabiliriz. Mailinizi bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim. Yeterli kadroyu toplayınca başlangıç olarak mail ile haberleşmemiz lazım çünkü.

Arkadaşlar merhaba .. Öncelikli olarak bende bu işin için gönüllü olmaya hazır olduğumu söylemek isterim . Grafik konusunda iyiyim fakat sizler kadar iyi olduğumu düşünmüyorum . Bu yüzden senaryo kısmına yardım etmek isterim. Fakat kafamı kurcalayan bir olay var. Senaryodan kasıt oyundaki karekterkerlerin belirlenip bir kurgu içinde oyunun devam etmesi midir ?

Teşekürler ilginiz için. Başlangıç olarak Knight tarzı değilde daha çok Travian tarzı bir oyun düşünüyoruz. Senaryo konusunda tamamen her türlü fikre açığız. Karakter geliştirme olsun, şehir bütme olsun. Fakat orjinal bir konu olması öncelikli amacımız.

ronarazoro

🌱Yeni Üye🌱
kardeş.ben pamukkale bilgisayar müh 3. sınıf öğrencisiyim.bir oyun projem var.katılmak isterseniz asdc4we@hotmail.com mail adersi ile temasa geçiniz.senin gibi bir oyun severi görmek müthiş olurr..