MehmetRecepOzdemir
🌟Usta Tasarımcı🌟
Cidden yeter! Cidden çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum. Başka bir iş yapabilsem yemin ediyorum bırakıcam artık bu mesleği. Artık insanların "Bize grafiker lazım" diye ortalıkta gezip, başvurduğun zamanda e sen web tasarım yapamıyorsun olurmu böyle? diye ortalığa pislemelerine artık tahammül edemiyorum. Geçen gün bi ilana başvurdum ilan aynen şöyle paylaşıyorum :
Freelance Grafiker
İleri derecede Photoshop bilgisi olan
- Kreatif tasarımlar yapabilen
- Yaratıcılığına güvenen
- Tasarımda detaylara ve estetiğe önem veren
- Disiplinli, titizlikle çalışacak
FREELANCE tasarımcılar aranmaktadır.
Başvurudan sonra işveren şahısların web tasarım yapacak birini aradığını öğreniyorum. Ancak işin garip tarafı ilanda web tasarım namına tek bir kelimenin bile geçmiyor oluşu.
Şimdi ! Sırf web arayüzleri photoshopta, illustratorde, fireworkste yapılabiliyor diye bu işi grafik tasarımcılara paslamanın NE MANTIĞI VAR ???!
Her işi bir arada yapıp düşük maaşla eleman çalıştırmak adına işçi haklarını ihlal etmenin, kişiyi katır yerine koymanın NE MANTIĞI VAR ???!
Artık lanet olsun diyorum başkada bişey demiyorum.. Bu güzelim mesleğin bu güzelim piyasanın, işi bilmeyipte iş kurup içine edenlere lanet olsun diyorum.. Nesli tükenselerde bu insanların sektör biraz nefes alsa rahatlasa ne güzel olur arkadaş..
Başkada bişey demek istemiyorum.. terbiyem müsade etmiyor...
SABIRLAR
SEVGİLER MESLEKTAŞLAR !!!
Freelance Grafiker
İleri derecede Photoshop bilgisi olan
- Kreatif tasarımlar yapabilen
- Yaratıcılığına güvenen
- Tasarımda detaylara ve estetiğe önem veren
- Disiplinli, titizlikle çalışacak
FREELANCE tasarımcılar aranmaktadır.
Başvurudan sonra işveren şahısların web tasarım yapacak birini aradığını öğreniyorum. Ancak işin garip tarafı ilanda web tasarım namına tek bir kelimenin bile geçmiyor oluşu.
Şimdi ! Sırf web arayüzleri photoshopta, illustratorde, fireworkste yapılabiliyor diye bu işi grafik tasarımcılara paslamanın NE MANTIĞI VAR ???!
Her işi bir arada yapıp düşük maaşla eleman çalıştırmak adına işçi haklarını ihlal etmenin, kişiyi katır yerine koymanın NE MANTIĞI VAR ???!
Artık lanet olsun diyorum başkada bişey demiyorum.. Bu güzelim mesleğin bu güzelim piyasanın, işi bilmeyipte iş kurup içine edenlere lanet olsun diyorum.. Nesli tükenselerde bu insanların sektör biraz nefes alsa rahatlasa ne güzel olur arkadaş..
Başkada bişey demek istemiyorum.. terbiyem müsade etmiyor...
SABIRLAR
SEVGİLER MESLEKTAŞLAR !!!