Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web tasarımımı değerlendirirmisiniz arkadaşlar

burakkose16

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
burakkose.blogspot.com
Arkadaşlar phptoshop ile bir tasarım yaptım amotörce lütfen değerlendirirmisiniz ilk çalışmam sizce nasıl hayal gücüm ve yaratma kabiliyetim :)

331zk.png

alparslanozan

🌱Yeni Üye🌱
ikonlar çok büyük sayfayı cok kapatıyor düşünce güzel ama yerleşimde bıraz daha oynamalısın bence. Başarılar dilerim

Lilith_

🌱Yeni Üye🌱
cok daha iyi olabılrdı arkadasında dedigi gibi ikonlar fazlasıyla buyuk ve ust kısımdakı menulerden cok daha fzla dıkkat cekıyor ayrıca site tasarımın bitmemiş sanırım?

burakkose16

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
burakkose.blogspot.com
arkadaşlar bu benim ilk denemem benim sizinle paylaşma amacım yaratıcılığım varmı ne gibi yeteneklerim olabiilir bunları öğrenmek ben profesyonel bir tasarımcı değilim ama olucağımada inanıyorum açıkcası :) yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkür ediyorum menü bölümü çok berbat biliyorum ve sağ altta ki iconlarda abartı evet baya büyük ama bir tasarımcı için ilk ve deneme olarak yapılmış bir çalışma olarak güzel değilmi zaten pek birde zaman harcamadım sadece bir kaç saat uğraştım.

tasarimci62

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili burak
öncelik basarilarinin devamini diliyorum ,
calisman icin yorum yerine bir ornek vermek istiyorum ben sana.
simdiki calismana baktigim zaman gordugum sey ( kendim ) ilk web tasarima ilgi duydugum o an gozlerimin onune geldi ve gariptirki bende arkaplani karanlik bir renk olsun istedim.
sanirim herkez boyle basliyor arkaplanin karanlik secilmesi belkide yaptigimiz kusurlari kapatiyordu kimbilir bu yuzden cazip geliyordu belkide :)
Tasarimlarinda acik ve goz yormayan renkler kullanmak ile baslayabilirsin burak.
Bence bir an evvel karanlik dunyadan kurtulmalisin henuz ise yeni baslamis iken bu senin icin ideal bir tutum olacaktir emin olabilirsin ve gunu geldiginde neden siyahi sectim ki sanki bile diyebilirsin kendinde :)
iyi calismalar tekrar kolay gelsin

burakkose16

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
burakkose.blogspot.com
çok teşekkür ederim tasarımcı yorumun için çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için ayrı teşekkür ediyorum bana bu şekilde yön vericek abiler ablalar lazım işte bu şekilde beni bilgilendirebilecek yardım edebilecek , çok sağol allah razı olsun dediğin gibi yapıcam :)

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayatımda gördüğüm en güzel çalışma

djtornado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yeni başladıgın için amatörlügün tasarımada yansıyor bundan misal veriyorum 5 sene sonra buna baktıgın zaman guleceksın he bunuda kaybetme bunu ıkın gun sonrakı tasarımlarına bak bır de buna bak arasındakı fark gorus acın ve o gunden bu gune kat ettıgın yolu goreceksın bu da senın kendını degerlendırmen acısından cok onemlı bır husus tasarım genede guzel ama dedıgım gıbı basıt ve amatorce:)