stimbull
🌱Yeni Üye🌱
Web Yazılım Uzmanı (PHP) arıyoruz.
Program/Seviye: Beklediklerimiz:
İyi derecede PHP bilgisi ve bu platformda en az 3 sene tecrübe.
Biz Zend Framework ile çalışıyoruz; Zend, Symfony, Cake, CI vb. framework tecrübesi ("ben aslında kendi framework'umu yazdım" kabul edilmeyecektir).
Database tasarım becerisi ve bu tasarımı view, function, sp gibi yapılar ile taçlandırabilme kabiliyeti.
İyi derecede HTML/JS/CSS bilgisi. Sıfırdan HTML beklemiyoruz ama mevcut bir şablonu geliştirebilmeli, sitenin JS atraksiyonlarını hazırlayabilmeli.
Olursa iyi olur dediklerimiz:
PHP dışı bir platformda tecrübe ya da göz aşinalığı. Mesela: Python, Ruby, .Net
HTML5/CSS3 ve Flash'ın olanaklarını bilmek.
Unix bilgisi. Komut satırından birkaç komut yazabilmek hayatının bir döneminde Linux kullanmış ya da kullanmaya çalışmış olmak.
SVN ve Basecamp aşinalığı.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: Peki, ne yapacak?
Müşterilerimizin web sitesi kurgularını PHP koduna çevirecek, kendisine hazır gelecek HTML kodlarını bu yazılıma giydirecek, sitenin JS atraksiyonlarını hazırlayacak, tüm bunları yaparken yazılım güvenliğine, cross-browser konularına dikkat edecek, bu cümleyi tek nefeste okuyabilecek.
Çalışma koşulları:
Pozisyonu dolduran kişi ofiste ya da evinde çalışabilir. Freelancer ya da proje bazlı çalışacak kişileri aramıyoruz.
İlgilenenlerin,aşağıdaki e-posta adresine cv'lerini göndermeleri rica olunur.
E-posta: ik@fikrifabrik.com
Telefon: 0506 345 34 59
Program/Seviye: Beklediklerimiz:
İyi derecede PHP bilgisi ve bu platformda en az 3 sene tecrübe.
Biz Zend Framework ile çalışıyoruz; Zend, Symfony, Cake, CI vb. framework tecrübesi ("ben aslında kendi framework'umu yazdım" kabul edilmeyecektir).
Database tasarım becerisi ve bu tasarımı view, function, sp gibi yapılar ile taçlandırabilme kabiliyeti.
İyi derecede HTML/JS/CSS bilgisi. Sıfırdan HTML beklemiyoruz ama mevcut bir şablonu geliştirebilmeli, sitenin JS atraksiyonlarını hazırlayabilmeli.
Olursa iyi olur dediklerimiz:
PHP dışı bir platformda tecrübe ya da göz aşinalığı. Mesela: Python, Ruby, .Net
HTML5/CSS3 ve Flash'ın olanaklarını bilmek.
Unix bilgisi. Komut satırından birkaç komut yazabilmek hayatının bir döneminde Linux kullanmış ya da kullanmaya çalışmış olmak.
SVN ve Basecamp aşinalığı.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Önemli Değil
Medeni Hali: Önemli Değil
İşle ilgili açıklama: Peki, ne yapacak?
Müşterilerimizin web sitesi kurgularını PHP koduna çevirecek, kendisine hazır gelecek HTML kodlarını bu yazılıma giydirecek, sitenin JS atraksiyonlarını hazırlayacak, tüm bunları yaparken yazılım güvenliğine, cross-browser konularına dikkat edecek, bu cümleyi tek nefeste okuyabilecek.
Çalışma koşulları:
Pozisyonu dolduran kişi ofiste ya da evinde çalışabilir. Freelancer ya da proje bazlı çalışacak kişileri aramıyoruz.
İlgilenenlerin,aşağıdaki e-posta adresine cv'lerini göndermeleri rica olunur.
E-posta: ik@fikrifabrik.com
Telefon: 0506 345 34 59