Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

windows7 macos leopard hangisi acaba??

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
windows7 macos leoparda hangisi kıyaslıyalım hız performans ve diger görseliklerle olursa muhteşem olur mac ciler böyle bişey olmaz diycekler belki hiç bir destekde vermiycekler herzamanki gibi ama olsun belki vardır sağlam macciler teşekkürler şimdiden.... yarıştıralım arkadaşlar faydası yine bize

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Snow Leopard 10.6 diyorum...

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
windows 7 gördüm nihayet macci arkadaşlar üzgünüm çok hızlı bi sistem 32 bitlik çalışanı yüklüydü 64 ü hayal bile edemiyorum çok hızlı win8 çalışmalarınada başlanmış 128 bit ile iyice tarih olucak sanırım mac.... :D

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Tabiki 7. Her ikisinide kullanmış biri olarak.
Ama durumum olursa mac alır içine 7 atarımdaha güzel oluyor :D
7 yi tek geçerim.

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Windows 7'nin 32 Bit'i, 64 Bit'i falanı filanı yalan olmuş dostum. Şu an 64 Bit Ultimate 7'den yazıyorum adobe programlarında bir çakılıyor yanıt alamıyorsun. Mac OSX'in her sürümünü kullandım. En son çıkan Snow Leopard bu konuyu aşmış, gerçi Leopard bile. Ne bir kasma nede abuk subuk yanıt vermiyor mesajı almıyorum. Ha birde Windows 7'de kurulu olan bölüntüyü şöyle 100-150 GB olarak bırakmak lazımki hızlı çalışsın. Geride 15 GB gibi bir alan kaldımı nasıl yavaş çalıştığını anlayabiliyorum.

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Windows 7'nin 32 Bit'i, 64 Bit'i falanı filanı yalan olmuş dostum. Şu an 64 Bit Ultimate 7'den yazıyorum adobe programlarında bir çakılıyor yanıt alamıyorsun. Mac OSX'in her sürümünü kullandım. En son çıkan Snow Leopard bu konuyu aşmış, gerçi Leopard bile. Ne bir kasma nede abuk subuk yanıt vermiyor mesajı almıyorum. Ha birde Windows 7'de kurulu olan bölüntüyü şöyle 100-150 GB olarak bırakmak lazımki hızlı çalışsın. Geride 15 GB gibi bir alan kaldımı nasıl yavaş çalıştığını anlayabiliyorum.

Dostum sen sıkıntılı kullanmışsın.
https://www.grafikerler.net/windows-7-7600-16385-rtm-t56842.html

Bak burada aynı anda çalışan program sayısını görebilirsin.
Görsellerle.

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
bu alemde Wİndows 7 yi tek geçerim ;) yani şöyle söliğim gözünün aç ve kapabilgisayarın açılsın ve kapansın. Sadece şöyle bir duyum aldım Adobe nin cs4 ün altındaki programlarını 64 bitte kuramıyosun
am harika ötesi hem görsel hemde performan açısından.

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Windows 7, Microsoftun tüm eksilerini kapatmış güzelde olmuş
çalıştığım şirtkette Mac ve Windows sistemlerini kullanıyoruz
mac kullananlara; "neden windows değilde mac kullanıyorsun?" dediğimde saçma sapan cevaplar almaya başladım:)
Mac eskiden iyi idi hakkını verelim, ama şuan apple mobil teknoloji üzerine yoğunlaşmış olmalıki Windows a eskisi gibi fark atamıyor hatta geride bile kalıyor...
Kullanım ve yenilikler açısındanda Windows ileride
MacOs X in 10 yıldır, sistemin temelini etkileyen bir değişiklik yada ek uygulamalar dışında, arayüzde yenilik yaptığını görmedim.
Ayrıca mac ler Şu dosya uzantısı karışıklığını hala aşabilmiş değiller