Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

x3 geç açma problemi

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
corel x3 de bir çok kişide karşılaştığım bir problem aynı çalışmayı x5 de 3 saniytede açıyorsa x3 de 15 saniyede açıyor. x3 lisanslı açıkcası kalibrasyon ayarlarımı x3 ve photoshopa göre ayarladm x5 işime gelmiyor. bu geç açılma ile ilgili bir çözüm sunabilecek biri varmıdır ?

Benzer konular

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. ayar yapılıydı 2. önerini bi deniyeyim ;) tşk
2. önerin link ölü :S

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
iki farklı açıklaması olabilir

1- Çoklu çekirdekli bir işlemciye sahipsiniz. X5 de çoklu çekirdekli işlemcileri hakkını vererek kullanan nadir grafik yazılımlarından biridir. X5 CDR dosyalarını önceki sürümlerine göre 3-4 kat daha hızlı açabilir.

2- Color Styles sorunu. X4 SP2 ve X5 GM çok sayıda color style içeren belgeleri X3'e göre daha hızlı açıyor. Belgelerinizde çok sayıda Color Style varsa (binlerden bahsediyorum) X4 için Clol yaması ya da Behaviour makrosunu kullanabilirsiniz.

Prohibitive

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Asus i5 anakartlı 4 gb ddr2 remli ve 1 gb asus paylaşımsız ekran kartı bir pc de x3, x4 ve x5 kurulu. Her üçüde pc açıldığında açılıyor ve çalışılıyor. 7 aydır bu şekilde.. üçününde performansı soracak olursanız.
Bir EPS dosyasını corelde açma kriterine göre konuşuyorum
x4 en hızlı
x5 hızlı
x3 vasat

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Asus i5 anakartlı 4 gb ddr2 remli ve 1 gb asus paylaşımsız ekran kartı bir pc de x3, x4 ve x5 kurulu. Her üçüde pc açıldığında açılıyor ve çalışılıyor. 7 aydır bu şekilde.. üçününde performansı soracak olursanız.
Bir EPS dosyasını corelde açma kriterine göre konuşuyorum
x4 en hızlı
x5 hızlı
x3 vasat

X4 ve X5 yüklü olan Win7 x64 sistemimde EPS açma konusunda her iki sürüm de aynı hızda çalışıyor.

Kullandığınız işletim sistemi nedir?

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
X3'ün bu sorunu üretici firma tarafındanda kabul ediliyor. Ancak bu sorun için çıkarılan bir yama mevcut. Chancelol isimli dosyayı bir çok yerde bulabilirsin. corel içerisinde ki bir dll dosyasında kısmi değişiklik yapılarak bu sorun gideriliyor. Ben x3 ve x5 kullanıyorum. İlk açılışlarda X3 en hızlısı. Ancak X5 ilk açılışta biraz bekletsede çoklu çekirdek desteği ile daha stabil gibi.Ayrıca çalışmada kullandığın renkler için yeni bir color palet uyarlıyor. Başka pek artısı yok diyebilirim. Ama x3 bence en güzeli. Eğer yamayı bulamazsan yaz ben upload edeyim.

Mustafayavuz42

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkür ederim
inanılmaz bir performans oluştu