Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

XC-Gaming Logotype

Theo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dizaynizma.deviantart.com
XC_Gaming_by_Dizaynizma.jpg

Arkadaşlarımın kurmuş olduğu bir gaming grubunun logo çalışması

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Benzer konular

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elinize sağlık...
benim çok hoşuma gitti.

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elinize sağlık.
Ancak ilk bakışta XK gibi okunduğunu belirtmek isterim :)
C harfinde biraz değişim yapsanız fena olmaz sanırım.:angel:

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟

senin logon üzerinde biraz photoshopladım.Düzgünlüğüne hatalarına dikkat etme sana fikir vermesi amacıyla alelacele yaptım.Olması gereken böyle. bunun üzerinde vektörel çalış itina ile güzel bir şey çıkarabilirsin

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logoyu bizlere sunuş biçimin gayet güzel bunun için kendi adıma teşekkür ediyorum. Logoya gelince diğer arkadaşlarında dediği gibi C harfini zorlasak bile göremiyoruz.. elbette bunun nedeni X harfinin C harfine baskın gelmesi ve C harfinin tipografik çözümlemesinin buradaki süreçte yanlış olması... sana yukarıdaki vatandaşın! :) yaptığı gibi bir çözüm sunmanın doğru olmadığını düşünüyorum bu yüzden tavsiyem tipografik dengeyi sağlaman ki buraya kadar gelmiş birisi bunu rahatlıkla çözebilir...emeğine sağlık...

Theo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dizaynizma.deviantart.com
teşekkür ederim yorumlarınız için.. vatandas2009 eğer logoyu senin yaptıgın şekilde düzeltirsem eğer C harfi belirgin olabilir fakat tipografi konusunda logoda cok sıkıntı olmuş olucak.. logodaki C harfinde sorun oldugunu bende düşündüm çünkü kime göstersem bana K ye benzemiş demişti.. değiştirme şansım yok ztn bunu kullanıyorlar artık.. eğerki değiştirmek isterlerse yeni bir logo yapıcam onlar için.. mr.circassian yorumun için ayrıca teşekkür ederim..