Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Xerox Dc50 Pc Baglanmiyor!

pilot43

🌱Yeni Üye🌱
slmlar arkadaslar ben almanyadan tasarimciyim

arkadaslar bir haftadan beri Xerox Dc50 aldim eternet kablosunlan pcye bagladim ve basmaya calistim ama birtürlü basmiyor ama copi yapiyor rip tarif ediyim sizlere Makinenin arkadasinda bir kutu var ismini bilmediyim icin böyle tarafi etim.... simdiden özür diliyorum türkcem icin biraz kötudur :)

xerox servisine aradim ve birtürlü gelmek istemiyorlar

bana yardimci olursaniz sevinirim simdiden tskler herkeze

Saygilarimlan

pilot43

.......................................................................................................
NOT RIP CIYAZI

1311081328gd3.jpg

bahadır-canon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xerox'un dc50 diye bir cihazı yok diye biliyorum (eski seri olduğu için) , dc250 modeli var o üründe profeyonel ürünler serisine girer ve teknik servis zorunlu olarak müdahale eder. yukarıda gösterdiğin postscript3 print modülüdür. creo, fiery olabilir dolayısıyla senin problemini teknik servis iyice incelemelidir. sorun çözümü içiçn aldığın yerlede görüşebilirsin.

pilot43

🌱Yeni Üye🌱
bügün gine aradim xeroxun almanyadaki sübesini ama gine basarili olamadim, ne yazik ki
bu arada makine daha önce calisiyordu ama bende deyildi o zamanlar, baska bir dükan iflas eti bende onlardan aldim ama ne yazik ki bagli olan pcye benden önce kaptilar keski onuda ala bilseydim, Xerox dococolor 12 aylesinden oldunu billiyorum baska birsey de billmiyorum,
hergün bir kac saatimi veriyorum makineye ama iste ne mahlum anlamayincik anlamiyorsun :)

saygilarimlan

pilot43

bahadır-canon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xerox'un böyle yapması çok ilgin. türkiye'de böyle yapmazlar dc50 açık konuşmak gerekirse dc12 kadar güzel performansı olan bir makine değil eğer elindeki makineyi iade etme gibi bir şansın varsa sana canon clc 3200'ü tavsiye ederim. almanyada 2. el çok bulursun o makineden.

pilot43

🌱Yeni Üye🌱
elinde sonunda basardim makine calisiyor ve buranin türk müsterelierini calismak icin de kayet normal calisiyor cok basit mis aslinda

adereagreen

🌱Yeni Üye🌱
slm ben daha önce dc 50 kullandım ve bir çok sorununa hakimim
bilmiyorum hala sorununu çöze bildinmi ama
istersen ben sana kısaca sorununu anladıgım kadar tarif edeyim

şimdi dc 50 aslında dc 12 nin server sız olanı ama harddiski kendi içinde senin öncelikle makinedeki eternet çıkışını dükkan içerisindeki hup a baglaman gerekiyor daha sonra dc 50 driverini makinene kur ve ondan sonra bu makinenin bir ip adresi var.
bu makineyi web üzerinden yönetiyorsun kendine ayit bir web sunucusu var tarama yaparsın gönderdigin çıkışları takip edersin bastıgın herhangibir işi tekrar basabilirisin çok kullnışlı bir makine seni utandırmaz. sonra tanıttıgın yazıcı driverindan makinenin ıp adresini tanıtman gerekiyor. ama aypi adresini tanıtman için öncelikle ıp adresini bulman gerekiyor onuda nasıl buldugunu aslında çok iyi hatırlamıyorum bende başına geçmiyeli 3 sene kadar oluyor o makinenin sana şimdilik bu kadar yardımcı olabilirim. takıldıgın bir şey olursa sorabilirisin....