Yaldizgrafik
🌱Yeni Üye🌱
Deneyimli Grafiker ( İstanbul - Anadolu )
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Corel Draw ( İleri Seviye )
PhotoPaint ( İleri Seviye )
Photoshop ( İleri seviye )
İllustrator ( Çok iyi )
InDesign ( İyi )
Freehand ( İyi )
İş deneyimi ve içeriği: 18 yıldır Grafik Tasarımı ile uğraşıyorum , Hobi olarak başladı mesleki olarak devam ediyor. İstanbula geldiğimde bilmediğim bişiler varmıdır diyerek kursa katıldım. Freelancer , Ajans ve Matbaa alanında ve çalıştım. Öncelikli gereksinimleri konusunda bilinçliyim.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Kurumsal firmalara iş yapan yerlerde çalıştım. Gerektiği durumda CV'mi yollayabilirim.
İşle ilgili açıklama: Takım çalışmasının olduğu , huzurlu , bilgi ve deneyimimle orantılı maaş alabileceğim İYİ ve KALİTELİ bir işletmede çalışmak istiyorum.
Teşekkürler...
E-posta: yaldizgrafik@gmail.com
Telefon: 0532 120 69 59
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Corel Draw ( İleri Seviye )
PhotoPaint ( İleri Seviye )
Photoshop ( İleri seviye )
İllustrator ( Çok iyi )
InDesign ( İyi )
Freehand ( İyi )
İş deneyimi ve içeriği: 18 yıldır Grafik Tasarımı ile uğraşıyorum , Hobi olarak başladı mesleki olarak devam ediyor. İstanbula geldiğimde bilmediğim bişiler varmıdır diyerek kursa katıldım. Freelancer , Ajans ve Matbaa alanında ve çalıştım. Öncelikli gereksinimleri konusunda bilinçliyim.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Kurumsal firmalara iş yapan yerlerde çalıştım. Gerektiği durumda CV'mi yollayabilirim.
İşle ilgili açıklama: Takım çalışmasının olduğu , huzurlu , bilgi ve deneyimimle orantılı maaş alabileceğim İYİ ve KALİTELİ bir işletmede çalışmak istiyorum.
Teşekkürler...
E-posta: yaldizgrafik@gmail.com
Telefon: 0532 120 69 59
Son düzenleme: