Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yalıtımcıya yaptığım kartvizit

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
2. kartvizit çalışmam :)

sdfghb_by_hugara-d4s9wdx.jpg

beykozlu1908

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üstteki kıvrımlı kırmızı çizgi yerine beyaz ya da mavinin tonundan bir çizgi olabilir
alttaki kırmızı çizgiyi de tamamen kaldırıp, isim ve telefon numarasını da biraz küçük yazarsanı sorun çözülecek gibi..
kolay gelsin

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
üstteki kıvrımlı kırmızı çizgi yerine beyaz ya da mavinin tonundan bir çizgi olabilir
alttaki kırmızı çizgiyi de tamamen kaldırıp, isim ve telefon numarasını da biraz küçük yazarsanı sorun çözülecek gibi..
kolay gelsin

bende aynen katılıyorum size ;)

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
kolay gelsin

bir dahakine düzeltiriz , baskıya gitti artık :)

teşekkürler yorumunuz için

bukalemunreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya bu kartlara resim koyma alışkalığı nereden çıktı anlamıyorum ??? ne olacak 5 lıraya kart olursa resimde konur öyle ya :(

bukalemunreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş yanlış anladın .. lafım sana değildi bu alışkanlık nereden çıktı diye söylendim...
kuaför ve köftecilerle başladı bu furya sonra bu hale geldi klasını yıtırdi... eskiden kart dediğin kurumsal kimlik ti şimdi tel adres ve kaat kart bıle degıl ... ben zamanında şu an türkiyenin en kaliteli maybasında çalıştım .. ve işlerimi onlara yaptırıyorum ... kalite asla değerini yitirmez.... benim uzuldugum şey neden 10 tl ye yapasın ...20 tlye yap ama kalite ifadelensin neyse kusuruma bakma sen benim ...

bukalemunreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bide kartın ustune lak atmazlarmı parlak :) allhım ya matbacılar kendi kendini bitirdi...yazık adam lar 1000 tane kartdedıklerı şeyi 6 tlye yapıyorlar tam fiyasko..

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
kardeş yanlış anladın .. lafım sana değildi bu alışkanlık nereden çıktı diye söylendim...
kuaför ve köftecilerle başladı bu furya sonra bu hale geldi klasını yıtırdi... eskiden kart dediğin kurumsal kimlik ti şimdi tel adres ve kaat kart bıle degıl ... ben zamanında şu an türkiyenin en kaliteli maybasında çalıştım .. ve işlerimi onlara yaptırıyorum ... kalite asla değerini yitirmez.... benim uzuldugum şey neden 10 tl ye yapasın ...20 tlye yap ama kalite ifadelensin neyse kusuruma bakma sen benim ...

Biraz daha tanınıyım inşallah o dediğin fiyatlardan vereceğim fiyatları. Ama Ankarada çok kaliteli iş yapıp benim verdiğim fiyatları verenlerde var. Piyasa meselesi, toplam masrafı 20 tl olan kartın sadece tasrıman 20 tl demek , müşteriye kabul ettirmek?

bukalemunreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlıs anlama sakın ... sen kalite yap 1 kere zarar edersın 2 kere edersın ...sonrasında ınsanlar anlarki evet aha kerçek kart böyleymiş derler... gerçek kart kağıt larını henüz görmemiş adamlar var.. çünkü gösteren yok .....sen gösterırsen olay bite kolay gelsin kardeşim .

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Birileri sürümden, birileri yaptığı işin kalitesinden kazanır. Tercih ve bütçe meselesi..

Çalışmanıza gelince forum kuralları gereği iletişim bilgilerini kaldırmamışsınız. Ne olacak canım da diyebilirsiniz ama diyelim ki ben artniyetli biriyim..Müşterinizi almak için için siz davet çıkartıyorsunuz..Biraz dikkat..