Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yamanlar Bilişim Logo Çalışması - Önerilere ihtiyacım var...

osmandincer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.osmandincer.net
Merhaba;

Daha önce bir kaç denemede bulunup kesinlikle beğenilmemesinden sonra bir kaç reklam firması ile görüşerek (ki buna en yüksek fiyatı isteyenler de dahil) logo örnekleri yaptırdım. Ancak 'en iyisi' denecek logoda üç tane uzun dikdörtgenler prizması ve bir Y harfi vardı.

Ben üretilen yazılımların kutularında, Bilgisayarların üzerindeki silikon logolarda, baskılarda, tişörtlerde, yaka kartlarında, tabelada yani her konuda her yerde kullanılacak bir "LOGO" arıyorum. Sorunum yazı değil LOGO. Bu güzden bana logo önerileri gerekli. Kaba taslak çizimler de olabilir yapılmış tam logolar da önemli değil. Artık bunun üzerine o kadar çok düşündüm ki yaratıcılık diye bir şey zaten yoktu (zevksizim) şimdi fikir de yok..

Örneğin bunun gibi..
ybyenidene.png

Bu konuda önerileri olan, fikir beyan edebilecek, örnek verebilecek yada şu logonun şu şekliyle sunu şunu da birleştirip bu tip bir şey yapabilirsin gibi tarif edebilecek olanların bu konuya cevap yazmalarını rica ediyorum.

Saygılarımla
Dinçer YAMANLAR

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle logotype çalışmaları yetenek, bilgi ve birikim isteyen çalışmalardır.yani profesyonellik şarttır.Logo dediğin şey onla onu birleştir bunla şunu birleştir gibi tarif edilecek bişey değil.
Tavsiyem profestonel bir yardım almanızdır. Burada size ücretsiz logo çizecek kişi bulamazsınız. sadece var olan bir logonun üzerinde yapıcı eleştiriler alabilirsiniz.

osmandincer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.osmandincer.net
Belki haklısınız ama burada şu sorun var.. Antalya'da bir kaç yere gidip logo çalışması istedim verdikleri örneklerin tümünde aynı dikdörtgenler prizması aynı şekilde kullanılmıştı. Sadece şekillerin duruşu ve renkleri farklıydı. Ciddi bir logo istiyorum bunu bedeli mukabilinde yapacak birine de ulaşabilsem olur. Maksat bu işi ciddiye alıp cidden yapacak birini bulmak.

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O zaman forumda ilanlar kısmına logo işinizle ilgili açıklayıcı bir ilan verebilirsiniz. Eminim arkadaşlar size yardımcı olur.

*************mail adresinden bana ulaşırsanız logo konusunda size bende yardımcı olabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

serhado12

🌱Yeni Üye🌱
hiç hoş olmamış çok basit bir çalışma ggerçekten

colman61

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
kariyerim.ben.im
bence bu logo çok basit herkez iki harfi birleştiebilir önemli olan görsellik katmak iki kelimeyi alıp yazı tipini özel yaparsanız daha güzel olur bence ve bilişim olarak görsel bi çizim katarsanız süper olur eglencekolix@hotmail.com

Faradrim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dinodream.com
Antalya'da nereye gidip logo çalışması yaptırdığınız ? X Reklam yazan bir yere mi yoksa ciddi bir grafik ajansına mı ? Örnek koyduğunuz çalışmanın ve sinan0047 koyduğu düzenlemeye yorum yapılacak bir yanı yok. Eğer profesyonel bir logo çalışması istiyorsanız serbest çalışan grafik tasarımcı yada ajans bulabilirsiniz.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟

Bu durumda kopya çekmekten başka çaren kalmadı:smile:
şu ortadaki kırmızı logo senin bilişimine çok uygun yalnız tescilli o marka dikkat et