Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaptıgım katalog kapagı. öneri ve yorumlarınız...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar merhaba
yüklediğim katalog kapagını bir eğitim ve rehabilitasyon merkezi için yapmıştım demo olarak ama henüz geri dönülmedi bende sizin görüşlerinizi almak istedim. Tşk...

Belkide buraya yükleyemediğiniz gibi karşı tarafa da gönderememişsinizdir :)

Foruma resim yüklemek konusuna bakabilirsiniz.

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Linke tıklayıp bakabilir isteyen arkadaşlar

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet doğru söylüyorsunuz ama müşteri bu bilgileri verince bende kullandım. zaten üzerinde mutalaka revize çalışmalar olacaktır. burdan alacağım görüşler doğrultusunda da revize edebilirim.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma başarılı lakin ön kısımdaki adrese anlam veremedim, firma ismi çok etkisiz, arkada kullandığın rengi ön kapak içinde kullanırsan sayfadaki boşluk hissini doldurmuş olursun (sanki) ve işteki montaj paylarına dikkat etmen lazım teşekkür ederim

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet firma ismini biraz daha ön plana çıkarmalı ama aklıma birşey gelmedi... traş payları aklımda onlar baskı içi uygun hale kesinleştikten sonra getireceğim.
tşk.

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel çalışma olmuş, lakin bu becerilerinizi fotoğraftan ziyade video de gösterseniz daha fazla gelir getirir, bende grafikerim ama bıktım artık grafikerlikten video programlarını öğreniyorum.

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kesime çok yakın çalışmışsınız en azından 0.5cm lik pay olmalı kenarlardan bu çalışmanın kalitesini düşürmüş ön kapaktaki fontlar genel tasarım çizgisi ile uyumlu değil kurum logosunu alt köşede çalışmışsın sayfa tamamen sade olsa idi şık dururdu ama bu yoğunluk içerisinde sönük kalmış bunlar benim yapmam dediğim şeyler tabi tercih senin müşterinin kolay gelsin.