Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yardım corel de bir nesneyi taşırken sürekli çoğalıyor

seblack

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel de bir nesneyi taşırken sürekli çoğalıyor bunu nasıl önlerim arkadaşlar.

Benzer konular

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
geçmiş olsun nasıl halletiğinide yazarsan aynı sorunu yaşıyan arkadaşlarımızda faydalansın :)

seblack

🏅Acemi Tasarımcı🏅
saol valla yeniden başlattım düzeldi

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Corel'de bir nesne taşırken Space tuşuna basılı tutarsanız sürekli çoğaltarak taşırsınız. Sorunde burdan kaynaklı space tuşu basılı kalmış olabilir yada corel penceresini aşağı atıp tekrar açarken space'e basarsanız bazen hata verir ve space basılı gibi davranır.

Sorun çözülmüş ama sebebini bildirelim diğer arkadaşlar fayladansın. :)

kayhan.1154

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resimitaşırken space basılı tutarak taşı sonrabırakınız. Dahasora birdaha resmitekrar taşıyın (spaceyie basmadan) sorun çözülür.

ASK_VE_GURUR

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mollainsaat.com
arkadaşın dediği sorun bendede bi kaç defa oldu sorunu başlarken f8 yani resetleyerek kurtuldum anca.nedenide duplicate yaptıktan sonra işlemin durmaması hep tekrar etmesi

noproblem

🌱Yeni Üye🌱
...arkadaşlar corel de nesneleri taşırken bir kereliğine space tuşuna basılı tutarak taşıyın...sonraki denemeniz de nesneleri taşırken çoğalma sorununuz ortadan kalkacaktır...ben denedim problem çözüldü...sayın onur karadağlı ağabeyimize teşekkürler...bir kimsenin dünyada iken sorununu çözenin allah-u teala'da hem bu dünyada hem de ahirette imdadına yetişir diye okumuştum canlı kitaplardan...(s.a.v)....tertemiz bilgilere...tertemiz geleceğimize...hepimize başarılar dilerim o'ndan...