Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

YARDIM !!! Corel 'de yaptıgım dergi sayfaları tasarımı

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
Corelde yaptıgım sayfa tasarımlarını dergi haline getirmemin en kolay yolu nedir? Su an 60 sayfalık bir dergi dizgim bitti ama kolay şekilde nası baskı haline getirebilirim onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim .?

Benzer konular

resitdemirel

🌱Yeni Üye🌱
yardım derken işin zorunu bitirmişsin numaralandır
bastır. yani

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Corelde yaptıgım sayfa tasarımlarını dergi haline getirmemin en kolay yolu nedir? Su an 60 sayfalık bir dergi dizgim bitti ama kolay şekilde nası baskı haline getirebilirim onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim .?

Yapmak istediğin şey basit bir şey değil. online ortamdan daha çok bir montaj ustası ile birlikte yapman gereken birşey.. Evet bundan sonrası formalara ayrıp montaj kuralları dahilinde montajın yapılması gerekiyor.. Kabaca özetlersek..

1- Formalara ayrılacak
2- Sayfa numaralarına göre ve kalıp ebadına göre montajlanacak
3- Taşırma payları ve makas payları verilecek
4- Forma isimleri ve Kroslar atılacak
5- Film Çıkışa gidecek..

Ancak bunlar grafik tasarım dahilinde olmasına ragmen iyibir ustanın yapmasında fayda var.

coskank

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum sen sayfaları page page ayarladıysan ve numaralarını verdiysen sorun olmaz.flim alan şirketler baskı kalıbını matbaadan öğrenip montajını yapıyorlar. sen canını sıkma, kolay gelsin :)

ashley

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.firmamrehber.com
Merhaba Arkadaşlar,
Benimde Size sorum olucak şirketce dergi işine girebiliriz, corelde hazırlayacağım yada photo shopta kenar paylarını neye göre nasıl kaç cm vermem gerek açıkça?
çok teşekkürler

ashley

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.firmamrehber.com
sevgili Onur,
Bi Sorum Daha Olucak Sıkmazsam eğer Grafik Çalışmasında iken dergi sayfalarını tam A4 ün tam içinemi yoksa onlarada pay vermem gerekiyormu grafik çalışmasında,
A4 ün içerinden 1cm içtemi başlamam gerekiyor? yoksa A4 ü 1 er cm fazlamı geçmem gerek?

ayrıca Diğer anlatımında harika çok teşekkürler

peki şimdi okudum mesajını peki orada paylaşırım teşekkürler