Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

YARDIM PDF dosyasini FREEHAND'de nasil acabilirim ?

Grafoza

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar pdf dosyasini freehand'e gondermek isitiyorum bana bir yol gosterirmisiniz ? asil amacim daha hizli calistigim quark ile yaptigim sayfa tasarimini freehand'e gondermek

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
pdf dosya freehande açılması için freehande İmport deminiz lazım... yok sa pdf içince bilgileri copy alıp freehand programı içince past yapacaksınız... ya da pdf dosya açıp save as dersiniz Tiff'e çeverip öyle açarsınız....

iyi çalışmalar

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
yada;

pdf belgesini illustratorda açarsınız, ordan illustrator 8 olarak kaydedersiniz, freehand den open diyerek açarsınız...

saygılar..

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çoğu program başka programlardan gelen pdf leri kabul ediyor ama bizim emektar freehand bu konuda aksi bir ihtiyar gibi. Freehande gelmeyen çalışmayı önce illustratore yada corele çağırın daha sonra oradan export yapın. Ne yazıkki freehand bu konuda sorunlu.

Grafoza

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
peki dediginiz yontemleri kullanirsam cozunurlukte problem yasarmiyim, baskiya giderken sorun yaratmaz degil mi ? tesekkurler

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Pdf vermenin sebebi zaten kaliteyi düşürmeden paket yapıp baskıya vermek. Program içindeki ayarları kullanarak çözünürlüğün düşmemesini sağlayabilirsin.

Grafoza

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
peki arkadaslar quarktan pdf'ye cevirdigim dosya ile freehand'de yapilan sayfa tasarimi arasinda goruntu kalitesi anlaminda fark olur mu sizce ? hangisini tavsiye edersiniz?

Grafoza

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tabi asil kastettigim baski sonrasi kalite

bilalduran

🌱Yeni Üye🌱
Pdf Dosyasını açmak

Değerli arkadaşlarım,ben de pdf yi freehand de açamayan bahtsızlardanım.Open diyerek pdf dosyasını çağırıyorum alıyor ama karşımda bembeyaz bir sayfa.Dosyanın ismi doğru,fakat görüntü yok.Pdf dosyam 3600 dpi.300 dpi ye de düşürdüm yine fayda etmedi.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlardan rica ediyorum.Okulum için bir dergi hazırlamaya çalıştım 60 sayfa hepside pdf.Corelde de denedim açmayı orda da dosya bozuk uyarısı aldım.Lütfen arkadaşlar beni bu sıkıntılı durumdan kurtaracak bilgi ve deneyime sahipseniz Allah rızası için "iletişim bilgisi forum kurallarımıza aykırı" adresine e-mail yazın.Saygılar Türkçe Öğretmeni Bilal DURAN.

Moderatör tarafında düzenlendi:

didem_karaci

🌱Yeni Üye🌱
sızın yerınızde olsam bırde photoshopu denerdım..

photoshopa pdf dosyasını atar sayfaları tek tek tıf dosyasına cevırır,sonrasında photoshop bılmeseydım freehand e tıf dosyalarını ceker oyle kullanırdım ama freehand uzerınde degısıklık yapamayacagınızıda belırmek ısterım.. sadece montajlama ıslemı yapabılırsınız..yanı baskıya hazırlama..

UMARIM YARDIMCI OLABILMISIMDIR..

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
freehand programından import yaparak açabilirsiniz

mizoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede calısmalarını photoshop a atıp tiff formatında freehanda çağır,kesim paylarını photoshopta canvas sıze den vermen baskıdaki kaliteyi arttırabilir;)

GÜLKNZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba bende bişey sorucam ama acill :( bu işte daha yeniyim pdf dosyasında broşürün ön ve arka yüzü olmak üzere iki broşür var importlada denedim sürükleyipde getirdim sadece ön sayfasını getiriyor ikinci olan arka sayfayı naptıysam freehande getiremedım :( yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkür ederim.