ya ben photo shoptan copyalayıp corele attığımda corel de beyaz fon çıkıyo arkada onu nasıl yaparız
C corelli 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Ağu 2007 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 15 Ağu 2007 #1 ya ben photo shoptan copyalayıp corele attığımda corel de beyaz fon çıkıyo arkada onu nasıl yaparız
Majestic 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 754 Tepkime puanı 22 Yaş 39 Web sitesi www.ngrafik.com 15 Ağu 2007 #2 corelli' Alıntı: ya ben photo shoptan copyalayıp corele attığımda corel de beyaz fon çıkıyo arkada onu nasıl yaparız Genişletmek için tıkla ... photoshoptaki çalışmanı save as de masa üstüne psd olarak(yani formatını değiştirmeden) kaydet sonra photoshopu kapat coreli aç sonra ctrl+ı kısa yoluyla masa üstüne kaydettiğin photoshop dosyasını ımportla sorununu çözmüş olacaksıneace1:
corelli' Alıntı: ya ben photo shoptan copyalayıp corele attığımda corel de beyaz fon çıkıyo arkada onu nasıl yaparız Genişletmek için tıkla ... photoshoptaki çalışmanı save as de masa üstüne psd olarak(yani formatını değiştirmeden) kaydet sonra photoshopu kapat coreli aç sonra ctrl+ı kısa yoluyla masa üstüne kaydettiğin photoshop dosyasını ımportla sorununu çözmüş olacaksıneace1: