Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
Logo Sitesi: Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com
Hayır Teşhir Standları ve Pleksi ürünler üretimi yapan bi firma.. Lazer kesim makinesinin kullanımında ve grafik çizimler yardımcı olmak amacıyla grafiker arıyoruz..
Geç oldu ama şansımı deneyeyim yinede corel draw iyi derecede kullanırım ayrıca plotterda kullandım, bayraklıda oturuyorum, eğer hala geç değilse veliguzeldere@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.
Ya bu nasıl iş ilanı vermektir allaşkına, dalga mı geçiyorsun Ege... İnsan ya bi telefon numarası ya bi mail adresi verir... Bu ne saçmalıktır ya! Sarı çizmeli Ege Ağa! Bol bol kulakların ı çınlatan olmuştur emin ol...