Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardımcı Grafiker Arıyoruz - Ankara

EBRUPOLAT

🌱Yeni Üye🌱
YARDIMCI GRAFİKER ARIYORUZ...

Program/Seviye: Photoshop,Corel Draw,Indesign

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: PRODÜKSİYON FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE
*Tasarım yeteneğine sahip, hızlı fikirler üretip uygulayabilen,

*20-35 yaş arasında

*Sonuç odaklı, gelişime açık

*Matbaa bilgisine sahip

*Tasarım yönü kuvvetli

*Öğrenmeye açık ve alanındaki yenilikleri takip eden

*Planlı ve titiz çalışma anlayışına sahip

Yardımcı Grafiker arıyoruz.

Başvuru yapacak olan adaylar portfolyo ve cv'lerini aşağıdaki iletişim bilgilerinden gönderebilirsiniz.
Ekte Portfolyo bulunmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

E-posta: grafik@meridyanmedya.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

eboola

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu ilanda bir karmaşa var (kendi fikrimdir, yanlış olabilir)

1 - Yardımcı grafiker, grafik alanına yeni adım atmış biridir, tasarım yeteneği olsa da teknikten dolayı sıkıntı yaşayabilir.. Hızlı fikir üretip uygulamak "tecrübe" işidir.
2- Yeni yetme birinden matbaa bilgisinin "çok" olmasını bekleyemezsiniz.
3- Yardımcı grafikere "portfolyo" sorulmaz, oturur masaya dekupe yapar vs.
4- Bence ilan vermeden önce grafik ve tasarımla ilgili bir" sözlüğe" bakmanız, yardımcı grafiker - grafiker ayrımı yapmanıza olanak tanıyabilir..

Velhasıl sanırım bu aradığınız şartlarda biri "yardımcı grafiker" olarak çalışmaz, "yardımcı grafiker" "MAAŞINA" , "grafiker" aramak, ilanın sonuçsuz kalmasına veya sizin bulduğunuz personelden verim almamanıza neden olabilir..

Yukarıda belirttiğim gibi kendi fikrimdir, kimseyi bağlamaz...

Şimdi bir özeleştiri (yukarıda ki konuyla alakası yok); grafikerler olarak, grafikerler.net gibi bir platforma sahipken bile, kendi aramızda bir birlik sağlayamamamız sonucunda, işverenler kendi hesapları doğrultusunda (haklı olarak) maaşları aşağıya çekebilmek adına (üstte ki ilan sahibini tenzih ederek) bu tür ilanları bilinçli olarak vermektedirler.. Adminlerimizden bu konuda biraz daha dikkatli olmalarını, bu tür ayak oyunlarına müsaade etmemelerini rica etsem ve ilanları biraz daha ayrıntılı incelemelerini istesem kabalık etmiş olur muyum?

Saygılarımla...

Son düzenleme:

Kaligrafi82

🌱Yeni Üye🌱
Aynen katılıyorum hocam. Açıkça her işi yapabilecek ama az paraya tamah edecek birini arıyorlar.

blueplanetone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aynen bende bu arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum yıllarını vermiş olan grafikerlere ve tasarımcılara alenen hakeret addedilecek bir durum ortaya çıkmaya başladı 800-1000 maaş verip köle gibi full time haftanın 6 günü saat kavramı olmadan çalıştıran çok sütü bozuklar türemeye başladı bu piyasada sermayesi olan bir ajans açıp iş yapmaya kalkışıyor ne teknik altyapı ne yetişme tarzı ne de meslekte aslında en önemli kurallardan birisi olan beşeri münasebetler ( insan ilişkileri ) kavramı gelişmemiş bir insan var tabii buda emeğe saygı kavramını yok sayıp köle gibi çalıştırıp az para verme zihniyetine dönüştü.

eboola

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kreatif yönü güçlü grafiker arayanlar da var kreatif kelimesinin anlamını bilmeden.. birkaç ilanda buna rastladım. Kreatif yaratıcılık grafiker işi değildir desem, bu sefer üstüme yürürler :D Tek yol devrim :D

adige_saygin

🌱Yeni Üye🌱
bizzat kendim şahit oldum vatandaş 400 tl maaşa yol ve yemek hariç vede sigorta tabiki yok grafiker olarak işe giriyor. İşe giren vatandaş kendini şuan grafiker zannediyor ama işin içinde olduğu zaman işi öğrenecek gerçek grafiker olunca aynı iş yerınde bu sefer hadı sen kendini geliştirdin diyip 500 tl yapacaklar maaşını

nitekim ilan sahibine kızmayın onlara bu taleplerde bulunma cesaretini veren yine grafikerler yada yardımcıları :)

sphinks_

🌱Yeni Üye🌱
bunun benzeri bir durumu, okuldan ilk çıktığım zamanlar başvurduğum bi yerde bana da denk geldi.

iş görüşmesine gittiğim yer Ankara da 20 yıllık bir ajans.

YARDIMCI GRAFİKER İÇİN ŞARTLAR...

asıl grafikeri sadece corel çalıştığı için en önemlisi corel biliceksin,

işi baştan sona takip ediceksin, corel, indesign gibi programlarda ajanda vs gibi sürekliliği olan işleri yapabileceksin, bunları numaralandırmasına kadar yapabilecekmişsin.

asgari ücret, çalışma saati sabah 9.00 ama akşam için kesin bişi yok!

2 ay deneme süresi bu sürede sigorta yok (umarım ondan sonra yapıyorlardır)

bi eleman en az 6 ayda yetişirmiş o zamana kadar fiyat artmazmış...

yol yok, öğlen yemek var ama mesaiye kalırsan senin sorunun :)

bir de ve en önemlisi;

EĞER HAZIRLADIĞIN İŞTE HATA OLURSA ZARAR SENİN MAAŞINDAN KESİLİR!

hoşçakal...:)))) dedikten sonra kaçıyoruz tabi böyle yerlerden :)

eboola

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunun benzeri bir durumu, okuldan ilk çıktığım zamanlar başvurduğum bi yerde bana da denk geldi.

iş görüşmesine gittiğim yer Ankara da 20 yıllık bir ajans.

YARDIMCI GRAFİKER İÇİN ŞARTLAR...

asıl grafikeri sadece corel çalıştığı için en önemlisi corel biliceksin,

işi baştan sona takip ediceksin, corel, indesign gibi programlarda ajanda vs gibi sürekliliği olan işleri yapabileceksin, bunları numaralandırmasına kadar yapabilecekmişsin.

asgari ücret, çalışma saati sabah 9.00 ama akşam için kesin bişi yok!

2 ay deneme süresi bu sürede sigorta yok (umarım ondan sonra yapıyorlardır)

bi eleman en az 6 ayda yetişirmiş o zamana kadar fiyat artmazmış...

yol yok, öğlen yemek var ama mesaiye kalırsan senin sorunun :)

bir de ve en önemlisi;

EĞER HAZIRLADIĞIN İŞTE HATA OLURSA ZARAR SENİN MAAŞINDAN KESİLİR!

hoşçakal...:)))) dedikten sonra kaçıyoruz tabi böyle yerlerden :)

topuktopuk topuk