Neler yeni

Yardımcı Grafiker - İstanbul

ayselgudul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yardımcı Grafiker

Aranan Şehir: İstanbul

Program/Seviye: Corel Draw İyi, Photoshop Orta

İş deneyimi ve içeriği: Merhaba

Matbaa'da 3 yıllık deneyimim bulunmaktadır. Barkod, Stıcker ve yıkama Talimatları. Etiket konusunda az buçuk deneyimim bulunmakta. Bu meslekte ilerlemek ve kendimi çok iyi bir grafiker olarak yetiştirip kalıcı olarak çalışmak istiyorum..

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu:

Medeni Hali: Evli

Referanslar:

E-posta: ayselgudul6557@hotmail.com

Telefon: 0541 872 04 40

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

OZLEM KATIRCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ANADOLU YAKASINDA TUZLA ve CİVARINDA OTURAN veya ulaşım sorunu olmayacak (RESIMLI CV ve yaptığı iş örnekleri REFERANSLI)

-Grafik programlarında usta ve görsel sanatını el çabukluğu becerisi ile kısa zamanda ortaya koyabilen
(KENDİNİ YETİŞTİRİP MESLEĞİYLE BÜTÜNLEŞTİREBİLMİŞ)
-Sektörel Yayıncılıkta - Sureli yayıncılıkta, dergide uzman, PHOTOSHOP - INDESIGN dahil tüm görsel program bilgilerine (Grafik-Adobe programları gibi Corel, Freehand, gibi Grafik Prog. vs.) tam hakim eli çabuk
-Görsel düşünce ve hayal gücünü tasarıma aktarabilen yapıcı fikirler üretebilen
-Projeyi tamamıyla ele alıp tek basına sonuçlandırabilen

Görev tanımı:
* SEKTOREL DERGIMIZI yayına hazırlayabilecek
* Tam ajans işlerinin tümüne hakim deneyimli(ALAYLI)
* Kartvizit gibi basit işlemlerden, kurumsal kimlik çalışmalarına, katalog çalışmalarından, logo,banner,cd kapak, dijital baskı, vs konularında uzman
* Literatur düzeyinde ingilizce bilen (Ulusal ve uluslararası müşterilere hizmet verebilecek )
* İnsan ilişkileri iyi, Kendini yönetebilecek, sabırlı, stres ortamını yönetebilecek

***İse alınacak personel gerçekleştirdikleri iş referansları ile birlikte, RESIMLI CV ile ve Minimum UCRET BEKLENTILERINI içeren CV ile başvuracaklardır.
ıstanbulun neresınde oturuyorsunuz.

ayselgudul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Maalesef ben lise mezunuyum. Fakat üniversite mezunu diye sınırlama yapmaktansa ; çalışacak kişiyi tasarım üzerine deneyimi olan lise mezunu arkadaşlardan da seçebilirsiniz aslında. Tasarım tecrübesi olan birçok arkadaşın önünü üniversite sınırlaması getirdiğiniz için kapatmış oluyorsunuz bence..

scokguler

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üniversitelerde çok iyi eğitim veriyorlarya üniversiteli aryorlar alında görün....