Yardımcı Grafiker Olarak Çalışabileceğim Ajans Arıyorum
Aranan Şehir: İstanbul
Okulunuz: İstanbul Arel Üniversitesi
Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: İstanbul Arel Üniversitesi Basım Yayın Teknolojileri (Tasarım - Basım Yayın) son sınıf öğrencisiyim. Üniversite öncesinde de grafik tasarım çalışmalarıyla (genelde freelancer olarak) ilgilenmekteydim.
II. Öğretim öğrencisiyim. Akşam okul saatine kadar, yardımcı grafiker olarak çalışıp kendimi geliştirebileceğim reklam ajansı aramaktayım.
Logo, broşür, afiş, kartvizit, kurumsal kimlik(istenen tüm öğeleriyle), dergi, fanzin, kitap kapağı gibi yaptığım bazı çalışmalar bulunmaktadır.
Çok iyi derece de On Parmak (F) Klavye,
Freehand
Indesing
Illustrator
Photoshop
Quarkpress
Autocad (Ambalaj Tasarımları İçin) kullanabiliyorum.
E-posta: mhmtcbbr@gmail.com
Telefon: 0506 818 34 79
Aranan Şehir: İstanbul
Okulunuz: İstanbul Arel Üniversitesi
Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: İstanbul Arel Üniversitesi Basım Yayın Teknolojileri (Tasarım - Basım Yayın) son sınıf öğrencisiyim. Üniversite öncesinde de grafik tasarım çalışmalarıyla (genelde freelancer olarak) ilgilenmekteydim.
II. Öğretim öğrencisiyim. Akşam okul saatine kadar, yardımcı grafiker olarak çalışıp kendimi geliştirebileceğim reklam ajansı aramaktayım.
Logo, broşür, afiş, kartvizit, kurumsal kimlik(istenen tüm öğeleriyle), dergi, fanzin, kitap kapağı gibi yaptığım bazı çalışmalar bulunmaktadır.
Çok iyi derece de On Parmak (F) Klavye,
Freehand
Indesing
Illustrator
Photoshop
Quarkpress
Autocad (Ambalaj Tasarımları İçin) kullanabiliyorum.
E-posta: mhmtcbbr@gmail.com
Telefon: 0506 818 34 79