Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardımcı grafiker (orta seviyede) - Türkiye Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AİSHA1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yardımcı grafiker (orta seviyede)

Program/Seviye: Illustrator, Frehand, Photoshop programlarını kullanabilen, ağırlıklı çizim yapabilecek, davetiye alanında tasarım yapmak isteyen, yetiştirebileceğimiz çalışma arkadaşı arıyoruz.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Yapmış

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Lazer makinalar için çizim hazırlayacak. Arcdirektöre dekupe konusunda yardımcı olacak...

Min . Yıl deneyimli.

İŞYERİMİZ: 4.LEVENT METRO ÇIKIŞINDA

E-posta: info@promosyoncudan.com

Telefon: 0532 403 86 78

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

magenta79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
..........

Merhaba
Hala bulamadın mı yardımcı grafiker?..:O

nuraaliosman

🌱Yeni Üye🌱
Grafik Tasarım son sınıf öğrencisi

Eskişehirde okuyorum. Freelance iş (logo, broşür, kurumsal kimlik, çocuk kitabı ilüstrasyonu, video edit) alanında deneyimliyim. Hızlı ve disiplinliyim. Adobe Photoshop, İllustrator, Indesign programlarında ileri seviyede olmakla beraber, El çizimi, Dijital çizim ve karakter tasarımında profesyonelim. İleri seviyede ingilizce biliyorum.

Kaliteli tasarımlar ve yaratıcı çözümler istiyorsanız part-time home-office çalışanı olarak olarak sizinle çalışmak isterim.

İyi günler dilerim.

nuraaliosman

🌱Yeni Üye🌱
Başlıca Adobe Tasarım programlarına hakim, Part-time deneyimli grafik tasarım öğrencisiyim. Logo, kurumsal kimlik, broşür, video edit, dijital çizim ve her türlü vektörel tasarım alanlarında çalışabileceğim bir iş arıyorum.

magenta79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iş ile ilgili

halamı arıyorsunuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...