Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardimci oLurmusunuz

[Night]

🌱Yeni Üye🌱
Bn PhotoShop a basLicam hangi Program iLe basliyam adobe photoshop dan önceki butun ProgramLari kullandm bna photoshop ogreticek warmi Lütfen

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sitedeki dersleri inceleyin

[Night]

🌱Yeni Üye🌱
Aga DersLerin hepsine Baktim hç bise anLamadm bna CS4 ResimLi anLatim lazim şu yazi yazma efect verme yazilarin şeklini deişme lazim

kagan2000

🌱Yeni Üye🌱
bende photoshop cs4 ü kullanıyorum ama türkçe türkçe kullanan varsa bana ders verebilirmi

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
$ehrinizde Grafik tasarım kursu ßüyük ihtimalle yapıLıyordur, oraya ßa$vurun... ßurda herkesin i$i gücü var,Kimse uğra$maz size ders vermekLe...

[Night]

🌱Yeni Üye🌱
Bnde biLiorm aMa Bana Sadece Yazi yazMa eFect weRme yazi tipini deişme ogretseLer yeter

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ne oldu buraya böyle? Çocuk parkı falan mı kuruldu? Bu nasıl dildir arkadaşlar, nece konuşuyorsunuz?Photoshop'u kullanabilmeniz için önce dilinizi doğru kullanmalısınız, yaptığınız her işte "dil" kullanacaksınız. Ayrıca forum kurallarına aykırı, bu şekilde konuşmanız.

biem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elinin altında internet diye bi nimet var.. biraz dişini sıkta iyice araştır dene öğren..

[Night]

🌱Yeni Üye🌱
Buraya Gelen de Suç Yardim Sever Site Sandik Geldik Ama deilmis

kagan2000

🌱Yeni Üye🌱
yardım sever bir site ama mutlaka türkçe kullanıp belki sadece kafa kesme konusunda ders vericek vardır

biem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sitedeki derslerden araştırısan istediğinin fazlasını öğrenmiş olacaksın.. sen yap dene uğraş yapamadığın yeri sor.. bak ozaman sana yardım ediliyormuymuş..oturduğun yerden ' bana bunu öğretin' diye birşey yok..

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
konuşma tarzını ve yaklaşımlarını değiştirip videoları izlesen siteyi iyice bir karıştırsan herşey elinin altında zaten ....
ondan sonra kendin denemeler yaparsın yapamadığın yerlerde danışırsın burası kurs değil unutma herşey senin elinde öncelikle iyi bir araştırma yapmalısın...