Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardımlarınızı bekliyorum :)

fuinn

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle merhabalar herkeze:) Ben 1 senedir Adobe Photoshop üzerinden tasarım yapmaktayım ve kursuna gitmiş bulunmaktayım daha iyi kavrayıp öğrenmek için. Photoshop da her bir seçeneğin menünün ne işe yaradığını araçlar felan olsun biliyorum baktığım bir resmi yapabiliyorum fakat kendim bir şeyler üretemiyorum orjinal olmak istiyorum bende kendime özel olsun istiyorum ama düşünüyorum düşünüyorum ilham alamıyorum yaptığım hiç bir şeyden. Tasarım yaparken birde .psd dosyalarından sağdan soldan aldığım güzel vectörler olan bir arşivim var bunlarla yapıyorum tasarımımı ben elimle çizmeden hazır şeylerle bir şey çıkardığım için kendime tasarımcıyım diyemiyorum utanıyorum. Başka bir sorum ise dijital ortamda çizim yapmak istiyorum fakat bilgim yok tablet ilemi çiziliyor dijital ortamdaki logolar yoksa mause ilede çizim yapma şansımız varmı. Profosyonel abilerim ablalarım ve kardeşlerim sizden yardım bekliyorum hepinize mutlu yıllar dilerim sağlıcakla :)

fuinn

🌱Yeni Üye🌱
designtro teşekkürler dostum verdiğin linkleri inceleyeceğim ve tavsiyelerin için teşekkür ederim :)