Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaşaroğlu Hafriyat Şirketi logo Çalışması (Yardım)

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir hafriyat şirketine logo çalışması yapıcam acil bir durum fakat beynime reset attım sanki hiçbirşey aklıma gelmiyor:) Yardımcı olurmusunuz nası birşey yapsam ? :angel:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz yapabildiğinizi yapıp buraya yükleyin.Öneri ve eleştiriler doğrultusunda size yardmcı olunacaktır.

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hımm:) Hiçbirşey gelmiyor aklıma FMY harflerinden bir logo yapmam lazım ben genelde şekilsel çalışmayı seviyorum müşteri saolsun tutturdu mu tutturuyor yani. FMY harflerinden ne çıkar ya:)

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya yok adam istemiyor dozer neyin o tarz birşey yapılabilirde harflere takılmış durumda.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım eğer siz bi şey üretmeden fikir alırsanız o logo nasıl sizin tasarımınız olur ki?Netice de grafikersiniz.Bir şeyler deneyerek işinizi üretin ona göre yardımcı olalım size.

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hayır sadece fikir istemiştim. Ben zaten çalışıyorum şu an üzerinde fikir alırsam daha iyi birşey çıkar diye ümit etmiştim. Teşekkürler...

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aşağıdaki logoları yorumlarmısınız bende ona göre düzeltmemi yapıyım. Şimdiden yorumlarınız için Teşekkürler...:angel:

picture14h.png

Son düzenleme:

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
5 saat olmuş bir yorum bile yok enterasan yani:) Neyse sormadım farzediyorum.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok karmaşık olmuş renkler...
İlk sırada üstten 3.yü saymıyorum bile resmen giyim logosu kokuyor :) Bebek giyimi gibi...
Ama en altındakini hoş buldum fakat harflerin ters olması anlam bozuklugu yaratıyor...
Firmaya uygun bir şekilde bu logo üzerinden ( solda en alttaki) gidebilirsiniz... Daha anlaşılabilir daha kolay okunabilir hale getirerek...

iyi çalışmalar....

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Çok fazla alternatif var, Bence en fazla 3 çalışma seçip onlar üzerine yoğunlaşın.. Açıkçası işte bu denilecek bir çalışma göremiyorum... M harflerini ters yazınca W gibi algılanabilir, bu sakıncalı... İlla seçecek olsam soldan aşağıya 4. sıradaki en anlaşılır olanı... Üzerinde çalışılabilir...

Ayrıca...
Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
hiç biri olmamış. Hafriyat firmasına uygun değiller, yansıtmıyolar bile. Belki fonttan, belki renkten?

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben hala ısrarcıyım soldan en alttakinde haberin olsun...
Benim aklımdaki gibi olursa gayette uygun hafriyat firmasına ..
Ben denedim güzelde oldu... F yi düz çevirip sola döndürebilirsin. K yede üst kol ve sırt ekleyerek dene :)
Ama şunuda eklemeliyim tamamen logotype olarak bakmıyorum sadece amblem kısmına yoğunlaşarak yorum yaptım...
Daha sonra firma isminin yazdıgı fontları vs.de değiştirmelisin...

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler yorumlarınız için firma en baştakini beğendi üzerinde duracak vaktim yoktu valla ama haklısınız bende beğenmedim:) Ama adamlar çok ısrarcı yapçak bişey yok zaman kaybetmek için gerek görmedim

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
boşyere yardımcı olduk desene ?
Neyse hayırlısı olsun :)

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yok canım öle olmadı iki gün filan oldu ben bunu açalı kimseden ses çıkmadı :) Biraz geç kaldınız desek daha doğru olur.

çizgı2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben webmasterım benı dınlermısın bılmem ama müşterının istegıne gore secemedım yanı içlerınde şu bence daha guzel dıyemedım hepsı guzel :) ...

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:))) oda iyi benin öle iddalarım olmadı çünkü o kavram herkese göre değişir sana güzel gelen bana gelmez canım :) bence fazla megolamanlık yapmaya gerek yok herkesin güzel dediğine ben güzel demek zorunda değilim. Fikirler farklılık göstermeseydi herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi gezerdi. Bence biraz mantıklı düşün ben web tasarımı da yapıyorum. eski yaptıklarımı şu an beğenmiyorum. Sen neye göre hepsini beğeniyorsun anlayamadım:) O zaman sende bir gelişme yok aynı yerde sayıklıyorsun arkadaşım:)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
:))) oda iyi benin öle iddalarım olmadı çünkü o kavram herkese göre değişir sana güzel gelen bana gelmez canım :) bence fazla megolamanlık yapmaya gerek yok herkesin güzel dediğine ben güzel demek zorunda değilim. Fikirler farklılık göstermeseydi herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi gezerdi. Bence biraz mantıklı düşün ben web tasarımı da yapıyorum. eski yaptıklarımı şu an beğenmiyorum. Sen neye göre hepsini beğeniyorsun anlayamadım:) O zaman sende bir gelişme yok aynı yerde sayıklıyorsun arkadaşım:)

Arkadaş çalışmalarınıza iltifat etmiş sanırım :) Ne bu sinir ?:)