Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yazı Aktarma Sorunu (Acil)

vira

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba,

Freehand mx programında bir sorun yaşıyorum dilerim yardımcı olabilirsiniz? word de hazırladığım yazıyı kopyala yapıştır yaparak freehand e aktaramıyorum...
ancak şu şekilde aktarım gerçekleşio; word 2003/2007 veya 2010 da hazırladığım yazıyı kopyalayıp donatılar/word pad dosyasına aktarırsam oradan kopyalayıp freehand e aktarabiliyorum. ancak ben word 2003 2007 ya da 2010 dan doğrudan aktarım yapmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. pc başında cevabınızı bekliyorum...

şimdiden saolun.

Benzer konular

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Freehand zaman geçtikçe diğer programlarla alışveriş problemi yaşamaya başladı.

world de kopyaladığınız yazıyı, paste special'da rich text format'ı seçerek yapabilirsiniz.
Bu da olmuyorsa, Illistratorda yazıyı açıp oradan kopyalayıp aktarabilirsiniz.

vira

🌱Yeni Üye🌱
word pad e aktarım yaparak kopyalayabiliyorum. ben doğrudan word 2003 07 ya da 10 dan aktarın yapmakta sıkıntı yaşıyorum.

ama bunu da senin söylediğin paste special / rich text menüsündeki unformatted text seçeneğiyle gerçekleştirebiliyorum. doğrudan yapıştırmayı nasıl sağlayabilirim.

yardımın için teşekkürler.

chabalco

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
word pad e aktarım yaparak kopyalayabiliyorum. ben doğrudan word 2003 07 ya da 10 dan aktarın yapmakta sıkıntı yaşıyorum.

ama bunu da senin söylediğin paste special / rich text menüsündeki unformatted text seçeneğiyle gerçekleştirebiliyorum. doğrudan yapıştırmayı nasıl sağlayabilirim.

yardımın için teşekkürler.

doğrudur bu şekilde uygulanır... Notpad'e alınarak.

kopyaladığın metin native font olmalı bu sorun sadece freehand için geçerli değildir.. Corel X4 tede aynı sıkıntı ile karşılaşabilirsin ...

vira

🌱Yeni Üye🌱
peki bu sorunun bir çözümü var mı?

chabalco

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bilemiyorum ... aslında bunu sorun olarak görmemek lazım her yazılım kendine göre kullanıyor Fontları

vira

🌱Yeni Üye🌱
yardımın için sağol... ama garip olan aynı programlar iki farklı bilgisayar... birinde word2003 ten koylanan metin freehand e doğrudan aktarılıo... diğerinde aynı programlar word2003 te metni kopyalıyorsun freehand e hiç yapıştırılamıyor...

beyaz reklam

🌱Yeni Üye🌱
Bu sorun çözdün mü? Bilmiyorum ama aynı sorun bizim de başımızda. Eski MacOS X de sorun yoktu ama TIGER de yapıyor, Paste Special de bile bazı fontlar bozuluyor...
Basitce altı üstü yazı direk alamıyor muyuz?

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar sorununuza bir çözüm daha. word den kopyala sobra freehand e gel EDİT/SPECIAL/PASTE SPECIAL VE UNFORMATTER TEXT I SEÇİN DİREK GELIYOR YAZINIZ SORUNSUZ BİR ŞEKILDE.
BENIMSE SIZLERE BIR SORUM VAR. BUGUN DUYDUM BIR OZELLIĞI SIZE SORMAK ISTIYORUM.
ŞİMDI A3 YERLEŞMİŞ KARTVİZİTLERİ DÜŞÜNÜN. HER BIRINDE ISIM YAZACAK. VE BU İSİMLERİN LİSTESİNİ FREEHAND DE ALINCA OTOMATIK OLARAK KATVİZİTLERİN UZERINDEKI ISIM YERLERINE GELIYORMUŞ YENI ISIMLERIMIZ. BOYLE BİRŞEY VARMI GERÇEKTEN.
TEŞEKKURLER