Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yazı tipi sorunu

poemlove

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yeni indirdiğim font serisinin (DIN BEK) tamamını yüklememe rağmen Illustrator'da (CS 4) serinin tamamı görünmüyor. Photoshop'ta hepsi görünüyor fakat Illustrator'da ne yaptıysam işe yaramadı.

Windows dizini içindeki Font klasöründe fontların hepsi görünmesine rağmen Illustrator'un bunu okumamasına nasıl bir çözüm bulabiliriz.

Şimdiden teşekkürler.

Sorunu çözebilecek, daha önce böyle bir uyumsuzluk yaşamış kimse olmadı mı acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

different

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illustratorde fontları alt alta corel photoshop gibi vermez control paletin açıksa fontun yanında regular bold italic vsvsvs yazar ayrıca control paletin açık değil ise aç

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
sanırım fontun içindeki eksik objelerden kaynaklanıyordur illusrator hangi yazıtiplerini görüyor uzantıları yada görüntüleri nasıl ?

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
İlistratör'de font serisinin görünüş şekli budur..
adszanw.jpg

Bunun neyini anlamadınız

poemlove

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlginiz için teşekkür ederim ama, sorun benim programı bilmemem ya da programın modüllerini eksik açmamdan kaynaklanmıyor. DIN Bek ana yazıtipi dosyasında bulunan 6 yazıtipinden sadece 3 tanesi Illustrator'da görünüyor. Oysa hepsi Photoshop'ta görünüyorken Illustrator'da böyle yapmasını anlayamıyorum. Regular, bold, italic seçenekleri de bulunmuyor.

Tam bilemiyorum ama sanki mesajali'nin dediği gibi bir durum olabilir, yani Illustrator yazıtipi uzantısını okumuyor olabilir. Sizce bu olabilir mi?

derin_daga

🌱Yeni Üye🌱
özür dilerim tüm fontları nerden indire blirim

poemlove

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sorunu çözemedik hala.

acaba başka bir türkçe din bek font ailesi yüklesem sorun çözülür mü? daha doğrusu internette aynı tipte ama illustrator'da çalışacak başka türkçe din bek font ailesi var mıdır?

Peacek

🌱Yeni Üye🌱
Benzer bir sorunu bende yaşıyorum bazı fontları Windows işletim sistemlerinde Illustrator da kullanamıyorum. Mac de sorunsuz çalışırken Windowsla alaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum ama hala bir çözüme ulaşamadım :) Din bek ailesi bu fontlardan biri.