Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yazılar arası neden genişliyor

sol_ak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sorua.jpg

yukarıdaki resimde, çerçevenin üzerindeki noktalardan sağa-sola,yukarı-aşağı çekince yazılar arası genişliyor, oysa ben sadece çerçeveyi genişletmek istiyorum.
Çerçevenin büyüyüp, yazıların olduğu gibi kalması için ne yapmama gerek ?

Benzer konular

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
çerçevenin sağındaki ve altındaki ortadaki noktanın içini boşalt noktaya çift tıkla,
birde yazıyı sola blokla

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
properties / text block burdan text alanını belirleyebilirsin yüksekligini genişligini istedigin sekilde ayarlayabilirsin

sol_ak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

dediğini yaptım ancak olmadı :(:(:(:(:(:(:(
noktayı çift tıklayıp(içini boşaltarak) çerçevi genişletmek istediğimde yine yazılar arası genişliyor

bir soru daha ;
office 2007, world dosyası ile hazırlanmış dosyayı freehand de nasıl açabilirim ?

word deki yazıları kopyalayıp freehand de yapıştıramıyorumda anlamadım gitti

Moderatör tarafında düzenlendi:

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Sol-ak Öncelikle flood yasak mesajlarınız birleştirilmiştir...

[URL]https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84[/URL]

Cevaplara gelince yazı alanını neden genişletmek istiyorsunuz... Yazı yazdıkça kendisi genişliyor zaten. İçi dolu nokta yazı alanını sonlandırır, yazı yazmaya devam ettiğinizde yazı alt satıra akar.. içi boşa nokta yazı yazdıkça yazı alanı uzar gider. İçi dolu da olsa boş da olsa orta noktadan yazı alanını genişletmeye çalıştığınızda espas yani harf aralığı artar. Yazı alanını genişletmek isterseniz sağ orta ve alt orta noktalar doluyken sağ alt noktadan çekerek yapabilirsiniz...

office 2007, world dosyası açmak için 2 yöntem uygulayabilirsiniz...

1. yazıyı TXT (Text only) formatında farklı kaydedip frehend import ile resim çağırır gibi çağırabilirsiniz

2. Worddeki yazıyı kopyalayıp Freehand'te edit - special - paste special seçeneğinden unformatted text'i işaretleyerek yapıştırabilirsiniz

Hiçbir durumda word deki grafiksel objeleri freehande herhangi bir dosya formatıyla aktaramazsızın. Sadece yazıları alabilirsiniz. Yani tablolar vs gelmez...

erhanseyis

🌱Yeni Üye🌱
önder beyin açıklaması fazlası ile yeterli
saygılar