Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

YDG kartvizit çalışması.

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar iyi kötü yorumlarınızı görmek istiyorum...:smile:

ydgmozaik.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
sana bir iyi bir kötü haberim var kötü haber iyi haber diye bir şey yok iyi haber kötü haber diye birşey yok

( çalışmma güzel )

ademayan

🌱Yeni Üye🌱
oldukÇa qüzel arkadaşım ama ßiraz sade olmuş sanki

b4nN3dX

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sucanalizi.com
ilk başta eemeğinize sağlık ,size iki önerim olucak biraz silik ve sade olmuş
silik olmasını engellemek için biraz gölgelendirme yapabilirsiniz
sadelik içinde renklerin 2-3 ton koyusunu deniyebilirsiniz

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk başta eemeğinize sağlık ,size iki önerim olucak biraz silik ve sade olmuş
silik olmasını engellemek için biraz gölgelendirme yapabilirsiniz
sadelik içinde renklerin 2-3 ton koyusunu deniyebilirsiniz

Öneriniz için çok teşekkür ederim. :smile:

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
çizgilerin simetrik değil.. ayrıca grafik tasarım,web tasarım logo banner vb.. o vb'nin ne gereği vardır! umarım bastırmayı düşünmüyorsun bu kartı. 3. olarak YDS GROUP ne amaçla yazıldı çok merak ediyorum A.Ş./LTD şirketin birleşmesimisin okadar büyükmüsün kaldıki o kadar büyük firmalar kurumsal olur kartvizitlerinde logo banner vb reklam içerikli olmaz iletişim için kullanılır.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Radüsleriniz çok düzgün olmamış öncelikle bunları düzeltmenizde yarar var. ikincisi grafik tasarım ibaresini kullandığınız andan itibaren logo banner gibi alt konular açmanız gereksiz. sonuçta grafik tasarımın uğraş konuları oldukları için ayrıca bir sektör kalemi olarak yazmanız gereksiz. Ayrıca arkadaşımın dediği gibi bir birleşme ya da holding çatısı altında çalışma söz konusu değilse ya da bir konsorsiyuma bağlı kurulmuş bir şirket değilseniz group kelimesini kullanmaktan kaçınmanızda yarar var. ayrıca kartı tasarlarken zemini düşeyde mirror yaparsanız daha güzel göreceğini tahmin ediyorum. kolay gelsin iyi çalışmalar.

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çizgilerin simetrik değil.. ayrıca grafik tasarım,web tasarım logo banner vb.. o vb'nin ne gereği vardır! umarım bastırmayı düşünmüyorsun bu kartı. 3. olarak YDS GROUP ne amaçla yazıldı çok merak ediyorum A.Ş./LTD şirketin birleşmesimisin okadar büyükmüsün kaldıki o kadar büyük firmalar kurumsal olur kartvizitlerinde logo banner vb reklam içerikli olmaz iletişim için kullanılır.

Bastırmak için değil. Groupa bu kadar takılmayın. Sadece yazı yazdım. :wink:

Radüsleriniz çok düzgün olmamış öncelikle bunları düzeltmenizde yarar var. ikincisi grafik tasarım ibaresini kullandığınız andan itibaren logo banner gibi alt konular açmanız gereksiz. sonuçta grafik tasarımın uğraş konuları oldukları için ayrıca bir sektör kalemi olarak yazmanız gereksiz. Ayrıca arkadaşımın dediği gibi bir birleşme ya da holding çatısı altında çalışma söz konusu değilse ya da bir konsorsiyuma bağlı kurulmuş bir şirket değilseniz group kelimesini kullanmaktan kaçınmanızda yarar var. ayrıca kartı tasarlarken zemini düşeyde mirror yaparsanız daha güzel göreceğini tahmin ediyorum. kolay gelsin iyi çalışmalar.

Öneriler için teşekkürler. Dikkate alacağım.

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sade kartvizitleri severim ama burda çizimler çok göze batıyor. Daha düzgün çizip geçişler yapsan güzel olur. Ha birde konu yanlış yerde, kartvizit tasarımları için ayrı bir bölüm var. ;)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmaların ilgili olduğu bölüme açılması forum kuralları gereğidir.
Kurallara raiayet lütfen.