Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dediğin gibi oldu zaten müşteri de ayran görseli filan istedi. alternatif bir çalışma daha yapıyorum bitince paylaşırım. yorum için teşekkürler iyi çalışmalar.
bende ilk bilgileri alınca merak ettim. "jelatinsiz" domuz yağı ve katkılarının olmadığı anlamına geliyormuş almanyada. "jelatinsiz" ibaresi yazmayan firmaların bu katkı maddelerini kullandığı varsayılıyormuş. tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Çok hoş ve harika. %100 kendi fikriniz ise tebrik ediyorum çalıntı bir fikirse yine de güzel olmuş derim. Ama yazıları tahtadan yapsaydız daha bir değişik olmaz mıydı? Vahşi Batı filimlerindeki gibi bar önlerinde sallanan şeyler tahta tabelalar varya onlar gibi. Hadi kolay gelsin başarılar
bende ilk bilgileri alınca merak ettim. "jelatinsiz" domuz yağı ve katkılarının olmadığı anlamına geliyormuş almanyada. "jelatinsiz" ibaresi yazmayan firmaların bu katkı maddelerini kullandığı varsayılıyormuş. tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.