Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yedoy Ayran Ambalajı

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
ayransunumcopy.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Elinize sağlık beğendim ben. Temiz ve hoş olmuş.
Ayrıca inek veya yoğurt gibi resimler kullanmadığınız için alışılmamış bir çalışma :)

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elinize sağlık beğendim ben. Temiz ve hoş olmuş.
Ayrıca inek veya yoğurt gibi resimler kullanmadığınız için alışılmamış bir çalışma :)

dediğin gibi oldu zaten :) müşteri de ayran görseli filan istedi. alternatif bir çalışma daha yapıyorum bitince paylaşırım. yorum için teşekkürler iyi çalışmalar.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Yayık ve ayran kutusu:) Hiç görmemiştim böyle birşey. Çok hoş ama daha küçük resim koyma şansınız yok mu?
Elinize sağlık. İyi çalışmalar.:)

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş ellerine sağlık farklı ve güzel

azzahira

🌱Yeni Üye🌱
güzel ama o iki noktaları çözemedim bi türlü eline sağlık

pbx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bugüne kadar gördüğüm en güzel ayran ambalajı

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık deli karga, yayık ayran için gerçekten güzel bir ambalaj. Ama şu Almancanın altında yazan 'jelatinsiz'' ne manaya geliyor?

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık deli karga, yayık ayran için gerçekten güzel bir ambalaj. Ama şu Almancanın altında yazan 'jelatinsiz'' ne manaya geliyor?

bende ilk bilgileri alınca merak ettim. "jelatinsiz" domuz yağı ve katkılarının olmadığı anlamına geliyormuş almanyada. "jelatinsiz" ibaresi yazmayan firmaların bu katkı maddelerini kullandığı varsayılıyormuş. tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yörsan nin ayran ambalajinı andirmiş ahşap deseni ni farklı olmakla beraber onu andirdi bana

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok hoş ve harika. %100 kendi fikriniz ise tebrik ediyorum çalıntı bir fikirse yine de güzel olmuş derim. Ama yazıları tahtadan yapsaydız daha bir değişik olmaz mıydı? Vahşi Batı filimlerindeki gibi bar önlerinde sallanan şeyler tahta tabelalar varya onlar gibi. Hadi kolay gelsin başarılar :D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bende ilk bilgileri alınca merak ettim. "jelatinsiz" domuz yağı ve katkılarının olmadığı anlamına geliyormuş almanyada. "jelatinsiz" ibaresi yazmayan firmaların bu katkı maddelerini kullandığı varsayılıyormuş. tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.

İlgiç bilgi..