Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Acılıcak Magza Icın Yapılan Dırek Tabelaları

Rhyzard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar ilk Oncelikle Merhaba

Bostancıda Acılıcak Olan Yeni Bir Mağza için sahil Yolu üzerindeki direk tabelalarına Calışma Hazırlıyorum Kendımce Hazırladığım çalışmayı Herkezin Geçiş esnasında rahat okuyabilmesi için sade yapdım. Bu Konuda Sizlerin yardımlarınızla belki daha Dikkat uyandırıcı dahada Hoş bi çalışma ortaya çıkarabiliriz..

Şimdiden yardımları ve Eleştirilerinden Dolayı Herkeze Teşşekür Ederim

Not : Corel Draw Da Çalışmayı Yapıyorum....

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Açılıyor ama ne açılıyor ?

Ayrıca mağza değil mağaza

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Bence de biraz aciklama yapabilirsiniz, aciliyor ama ne zaman aciliyor nerede aciliyor vs.. Ayrica biraz daha gosterisli yapsaniz nasil olur?

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
pek dikkat çekici bir tabela değil bence diğer arkadaşlarımın söylediği gibi ne açılıyo.

Rhyzard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benimde Çalışmadaki Düşüncem Milletin Tabelayı Okuduklarında İçlerinde Merak Uyandırması Suanda [ Mağaza ] Yapım Aşamasında Açılana Kadar Bu Şekide Reklam Sürmesini Açıldıkdan sonra İse Yine Aynı çizgileri taşıyan tasarımla detaylı bir şekilde değiştirmeyi düşünüyoruz...

Görseli sade Tutmamın Sebebi sahil Yolu üzerinde araçların minumum gittikleri hız 50 ila 70 arası varsayarsak görseli sade tutup akılda kalıcı ve okunusu rahat olması amacı ıle yapılmıştır..

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence mağazanın adı da yazmalı..belki açılıyor yazısına ya da yıldız şekline kenar çizgisi verielbilir. kırmızı dikkat çekici bi renk, kırmızının yanına yakışacak bi renk olabilir. sarı dikkat çekicidir ancak Galatasaray'ı çağrıştıracağından kullanmamaınızda fayda var.

Rhyzard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet Söylediklerinizi Dikkate Alarak Biraz Daha Yoğunlaşıcam Detaylar Üzerinde Larana Teşşekür Ederim