Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni başlayana yardım :))

Evileyebead

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle siteyi hazırlayanlara teşekkürler ve üyelere merhaba...40'ından sonra azanı COREL paklar felsefesini benimseyip 1 günlük corel kullanıcısıyım.Benim sorum...jpeg formatındaki bir deseni vektörel hale getiren bir program var mı?Bir diğeri ise jpeg i renklerine göre kılavuz çizgilerini oluşturan bir program görmüştüm bilen var mı? TEŞEKKÜRLER...

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
fotoğrafı vektörel hale Adobe Illustratör programı çeviriyor. Ancak Corel'in de böyle bir çeviri yapabileceğini düşünüyorum. Corel bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
İkinci sorunda ne demek istedin anlıyamadım.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
corel 'de bitmaps menüsü altında / trace bitmap seceneği ve çıkan menü seçimleriyle bu işlemi çok rahat yapabilirsiniz, gerisi size kalmış !

şimdiden kolay gelsin....

konyaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle siteyi hazırlayanlara teşekkürler ve üyelere merhaba...40'ından sonra azanı COREL paklar felsefesini benimseyip 1 günlük corel kullanıcısıyım.Benim sorum...jpeg formatındaki bir deseni vektörel hale getiren bir program var mı?Bir diğeri ise jpeg i renklerine göre kılavuz çizgilerini oluşturan bir program görmüştüm bilen var mı? TEŞEKKÜRLER...

selam ilk önce böyle bir sözle 40'ından sonra azanı COREL paklar felsefesini benimseyip 1 günlük corel kullanıcısıyım. cok hostu nerdeyse gülme kırızınden öbür tarafa gidiyordum :rofl: gece geece bizi güldürdün ya ne deyim sana :rofl: