Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Çalışmam ( Devam Etmekte )

Ahmet KAPLAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ahmetkaplan.net
Merhaba arkadaşlar.
Buda yeni çalışmalarımdan bir tanesi az kaldı tamamı bitmek üzere. 3D logoyu ben çizmeye çalıştım Photoshop'ta üstteki logodan o kadar oldu anca o sizin takdiriniz. Bittiği zaman buradan tam halini gösteririm sizlere. Full Flash bir çalışmadır.

Kullanılan Programlar:
Adobe Photoshop CS3
Adobe Flash CS3
Actionscript 2.0

paylasim1vp0.png

Benzer konular

stronger_ht

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet çekici ve sade bir görsel çıkmış ortaya, tebrikler

St.ONe

Uşşaki
🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel sade olmuş..

-3d konusunda birazdaha çalışman gerek noktalarda kaymalar olmus..:)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
taşındık yeni yerimizde kaldığımız yerden devam...

Olsa bence daha hoş bir görünümü olurdu. Görsel açıdan evet hoş gözüküyor, ancak türkçe imla kurallarımıza böyle görsellerde sahip çıkılması taraftarıyım... Çalışmanız daha devam ediyormuş bence düzeltin...

senkronize

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tükçe karekterler ve font sorunu var,backround olmamış bence,dikkat dağıtıyor ve anlamı olmayan bi grafik,sade bıraksan daha iyidir.

Ahmet KAPLAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ahmetkaplan.net
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
1. o yazılar zaten öyle kalmıycak o geçici bir yazı biliyorum Türkçe karakter sorunu olduğunu ki bende Türkçe geliştirmek için afişler hazırlayan bir insanım onlarda da ufak tefek imlâ hatalarım var elbet ama yinede elimden geleni yapmayı çalışıyorum.
2. tasarım tamamen onların isteği doğrultusunda geliştirildi bu tasarımın ilk hali sadece beyaz bir zemin üstünde turuncu kullanılmış bir şekildeydi ama müşteri memnuniyeti açısından onların isteği doğrultusunda yapılıyor ki sizde bilirsiniz. ben yinede kendimden bişiler katarak bu halde getirdim. Tamamen bittiği zaman daha geniş fikirlerinizi isterim.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlarım.

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
1. o yazılar zaten öyle kalmıycak o geçici bir yazı biliyorum Türkçe karakter sorunu olduğunu ki bende Türkçe geliştirmek için afişler hazırlayan bir insanım onlarda da ufak tefek imlâ hatalarım var elbet ama yinede elimden geleni yapmayı çalışıyorum.
2. tasarım tamamen onların isteği doğrultusunda geliştirildi bu tasarımın ilk hali sadece beyaz bir zemin üstünde turuncu kullanılmış bir şekildeydi ama müşteri memnuniyeti açısından onların isteği doğrultusunda yapılıyor ki sizde bilirsiniz. ben yinede kendimden bişiler katarak bu halde getirdim. Tamamen bittiği zaman daha geniş fikirlerinizi isterim.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlarım.

Türkçe geliştirmek için afişler hazırlayan bir insanım demişsiniz. burdan ne mana çıkarmalıyım bilmiyorum ama.
cevaplarınızdaki türkçeniz çok güzel maaşallah...

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalışmalar eline sağlık.başarılar