Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni etiket çalışmaları

bereketofset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ekteki çalışmayı 1 saat içinde hazırladım çok vakit yoktu ve acildi sizce soldakiler mi iyi yoksa sağdakilermi ama eleştirirken tamamen amatör olduğumu unutmayın şimdiden teşekkür ederim
64231518jj8.jpg
67896447ur0.jpg
62264518oc6.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İllüstrasyonları siz mi yaptınız? 1 saatte üstelik?

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
2-4-6 bunlardan biri olabilir. 2.olan cilek 4. olan koyu cikolata 6. olanda hindistancevizliymis izlenimi veriyor kolay gelsin

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
hayır onlar hazır

Yani bu tasarım tamamiyle size ait değil...

O zaman Bir saat bu çalışma için biraz fazla uzun.

e1kf8.gif

e2eh8.gif

Ayrıca yukarıda ki örnek resimlerde gösterdiğim dikey çizgiler üsttarafında taşma bulunmuyor. Ama aşağıdaki ayrıntıya baktığımızda çizgiler taşıyor. Bunu bilerek mi yaptınız yoksa gözden kaçırdığınız küçük bir ayrıntı mı?

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
volkanTekin sen başkasın :D :D valla abi nası gördun onları hayret :) seviyoruz seni :)

bereketofset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
volkan kardeş o benim gözümden kaçan ayrıntı uyardığın için teşekkür ederim ayrıca 1 saat çok bu işe diyorsun ama ben baştada söyledim tamamen amatörüm o kadar pratiğim yok yeni başladım sayılır.yorumlarını eksik etme teşekkür ederim

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
volkan kardeş o benim gözümden kaçan ayrıntı uyardığın için teşekkür ederim ayrıca 1 saat çok bu işe diyorsun ama ben baştada söyledim tamamen amatörüm o kadar pratiğim yok yeni başladım sayılır.yorumlarını eksik etme teşekkür ederim

Farkındayım "amatör" olduğunuzun. Ama amatör demeyelim de acemi diyelim. Çünkü amatör ve profesyonel kavramı malesef bu ülkede yanlış kullanılan iki kelimedir.