Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni kitap kapağı çalışmam Kpps Genel Yetenek Genel Kültür Soru Bankası
Hem kanka fikri süperdi bence; ne kadar dikkat çekerdi kitap reyonlarında; herkes mutlaka eline alıp bir bakardı; kesinlikle satışları artardı. İşte işi bilmeyen adamlar karar verince böyle oluyor ne yazıkki... Yazık çok yazık... Umarım yeni çalışmanız hak ettiği değeri görür Saygılar
Sorun değil her çalışma beğenilecek onay alacak değil. Sonraki çalışmaya yöneldim bile ben. Bununla demoralize olursam diğer çalışmada iyi bişey çıkmaz.
Hem kanka fikri süperdi bence; ne kadar dikkat çekerdi kitap reyonlarında; herkes mutlaka eline alıp bir bakardı; kesinlikle satışları artardı. İşte işi bilmeyen adamlar karar verince böyle oluyor ne yazıkki... Yazık çok yazık... Umarım yeni çalışmanız hak ettiği değeri görür Saygılar
Kankası ibaresine pek sıcak bakılacağını sanmıyorum... Bildiğim kadarıyla ihtiyaç yayınları ankarada oldukca itibarlı bir yayınevi... Prestij açısındanda bence pek hoş olmaz... Evet espiri ama sıcak bakılacağını bende tahmin etmiştim
Sorun değil her çalışma beğenilecek onay alacak değil. Sonraki çalışmaya yöneldim bile ben. Bununla demoralize olursam diğer çalışmada iyi bişey çıkmaz.
Evet haklısın tabii ama ben işi bilmeyen insanların; doğru olan şeye bile hayır demelerine sinir oluyorum... O kadar emek verip bir şeyler yapıyorsun sonra hayatında grafiğin g sini tanıtımın bilmem nesini bilmeyen insan kalkıp sana kafa tutuyor Anlamak mümkün değil yani...