Mstafakaynar1
🌱Yeni Üye🌱
Yeni mezun is arıyorum acil
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: İndesing
Photoshop
Illustrator
Corel
Hepsini temel seviyenin üstünde iyi kulabiliyorum
Ajna reklam basın ve Yayin evi (staj ve daha sonrası) 1.5 yıl
San ofset 3 ay
İş deneyimi ve içeriği:
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Bir Basin ve Yayin evinde Stajyer Grafiker olarak çalıştım. Ünivesite staj im dan sonra bir süre orda devam eddim daha sonra 3 aylık matbaa deneyimim oldu is arakandayım öncelik im bu meslek i kendime kimlik unvan edilmek ve gercekden çalışmaya cok ihtiyacım var 22 yaşındayım istanbul aydın üniversite sinden yeni mezun oldum oldukça dış görünüşe önem veren diksiyonu düzgün ofis deneyimi olan ve gercekden bu isi severek yapan cok istekli birisiyim uzun yıllar çalışa bilcem bi iş arıyorum yazımı okudunuz i in teşekkür ederim
E-posta: Mstafakaynar@gmail.com
Telefon: 0552 238 97 05
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: İndesing
Photoshop
Illustrator
Corel
Hepsini temel seviyenin üstünde iyi kulabiliyorum
Ajna reklam basın ve Yayin evi (staj ve daha sonrası) 1.5 yıl
San ofset 3 ay
İş deneyimi ve içeriği:
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Bir Basin ve Yayin evinde Stajyer Grafiker olarak çalıştım. Ünivesite staj im dan sonra bir süre orda devam eddim daha sonra 3 aylık matbaa deneyimim oldu is arakandayım öncelik im bu meslek i kendime kimlik unvan edilmek ve gercekden çalışmaya cok ihtiyacım var 22 yaşındayım istanbul aydın üniversite sinden yeni mezun oldum oldukça dış görünüşe önem veren diksiyonu düzgün ofis deneyimi olan ve gercekden bu isi severek yapan cok istekli birisiyim uzun yıllar çalışa bilcem bi iş arıyorum yazımı okudunuz i in teşekkür ederim
E-posta: Mstafakaynar@gmail.com
Telefon: 0552 238 97 05