Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Nesil Kommando Tasarimmi...

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Photoshop'da sıradan robot bir resim kullandım.Bu resmi biraz oynarak pen tool brush ,pencil tool yardimiya ve diğer yardimci resimler le zenginlestirdim.Arka fona 2 tane Gaz maskesi yaplarak motion blur verildi efeklerle biraz oynarak arkafonu yarattım.Ve brus yardimiyla malzemeleri yapildi sonra flatten image halinde tekrar efeklendirildi ortaya istediğim askerim çıktı lutfen yorumlarinizi esirgemeyiniz...
commandobw5.jpg

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
dostum güzel çalışma ama dekupeye önem verseydin çok vasat olmuş ve çalışmayı öldürmüş :S

ama olmasa başarılı bi çalışma

vayss

🌱Yeni Üye🌱
Güzel Çalışma Genel Olarak ama bir yerlerde bi eksik var resim ordan burdan alınmış gibi duruyor yani tam bi bütünlük söz konusu değil eline sağlık

S40

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk ışınlanan adam gibi duruyo :D
dekopajdaki sorunu blurlaştırılmış eraser tool ile yok edebilirsin

eğer layerli bi şekilde kaydetmiş bi hali varsa bide öyle görelim

kolay gelsin

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Yaptigim en basit calismadan bir örnekti yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslarlar blurdan sorun olmus demis bir arkadasda blur kasitli olarak verildi.Bi bacağının gorunmesini istemedim duman efekti olsun diye layerla halini kaydetmedim sanırsam ama bulursam sizlerle paylasacagim yorum icin tesekkurler arkadaslar...

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence güzel olmuş, ama takıldığım konu şu; sağda duran kılıç sanki komandoyu delip geçmiş, adam sırtına takarken kendinimi doğramış :)
ve neden halen kılıç, bir tür samurai hayranlığı mı var ;) ?

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
dekupe işlemi özensiz olmuş ,ve kılıç ın kanlı olması da pek gerçekçi ollmamış bence bazı açıdan askeri de dlip geçmiş gibi görünebilir,eldeki tabancanın da çok gerçekçi durduğunu söyleyemem. bana kalırsa dekupe işlemini daha özenli yapıp arka fonu değiştirmen belki daha iyi görünmesini sağlayabilir. bu arada askerin alındığı orjinal fotoyu da merkak ettm.

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede güzel ama komando değilde bordo bereli gizem adamına daha çok uyuyor :)

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Yorumlar içim tesekkurler arkadaslar önemli hatayı bulmussunuz zaten kesinlikle sikah brus oldugu için cok siritmis hocamda ayni şeyi söylemisti acikcasi temizleye özen göstermedim haklısınız kılıça gelince hayranlı var fazlasıyla...:D Layerli halini henuz bulamadim bulunca eklicem tesekkurler yorumlar için...

smadj

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoş değil. zaten 'Yaptigim en basit calismadan bir örnekti' demişsin. basit olmayanlarıda görmek dileğiyle

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
zor olan tasarimlarimi paylasmaya basladim yorum almayan yumurtalara bakıp eleştirirseniz çok sevineceğim...Yumurtalar savası apple afisi vs fırsat buldukca paylasacagim anlatimida yapmak isterim tesekkurler...

smadj

🏅Acemi Tasarımcı🏅
apple afişine tarafımdan yorum yapıldı. paylaşımlarını izlemekteyim saygılar

smadj

🏅Acemi Tasarımcı🏅
paylaşımlar için bizler teşekkür ederiz esen kalın