kusura bakma arkadaşım ama webmastersın işine mesleğine saygı duyuroum. ben nasıl senin işine el uzatmıyorsam sen de uzatmasan nasıl olur? bizim yaptığımız işi o kadar da basitleştirmeyelim lütfen. bunu şimdi okuyan diğer arkadaşlar neden böyle bir tepki verdiğimi merak ederler yada bana kızabilirler. ben sadece bu yaptığı resim için demiyorum. bugün kaç tane farklı konu açtıysa hiçbir görselliği, tasarımı olmayan alelade 3-5 resmin bir araya getirilip bir iki yazı ile çıkartılan "denemeler" vs adı altında yayınlıyor. kusura bakmayın ama benim gururuma dokunuyor. ben nasıl senin işin için basit ben de oturayım habire yapayım birşeyler iyi kötü fark etmez diyerek yapmıyorsam sen de yapmamalısın.
bir diğeri de hastaneli olan çalışma. hastaneler, doktorlar, hemşireler, teknisyenler, laborantlar, vsler hepsi çok kutsal bir iş yapıyorlar ve bunlarla ilgili erotizmi çağrıştıran herhangi bir yazı resm vs karşı sinirlenirim kızarım. sen öyle bir çalışma için yarı çıplak erotik bir obje olarak bir kadın kullanmamalısın.
ayrıca dipnot: ssk emekli sandığı kalmadı. hepsi SGK ya devredildi.