Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni tasarımım

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
temamp.jpg

arkadaşlar yeni bir şablon tasarladım lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz

Benzer konular

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar yorum yazan yok mu bayağı uğraştım üç-dört saat falan

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence çok yaratıcı bir çalışma olmuş. tebrik ederim.

hora

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Footer'ı çok sevdim.:) Emeğine sağlık, güzel iş...

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kesinlikle hazır template olmadığını düşünmek istiyorum.. Ben olsam "lorem ipsum" mıgırlarını kullanmazdım, Ben olsam "arama" butonlarını "Search" değil Türkçe sözcükler yazardım, Kaç saatte yaptığımı yazmazdım.. "Our Site", "Our Team" akıllarda soru işareti bırakır.. Burada gerçek emek sahibi yaratıcı arkadaşlarımız var ve en büyük mücadelemiz emek hırsızlığı, taklitçilik.. Kendin birşeyler yap, bırak kötü olsun, zamanla düzelir, hepimiz destek oluruz zaten.. ama milleti keriz yerine koyan arkadaşlarımız var, hazır çalışmaları eğip büküp hava atmaya çalışıyorlar.. Neyse, eğer sen hazırladıysan, tebrikler arkadaşım..

hora

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hımm, aklıma gelmedi değil ama bu arkadaşımızın web arayüzlerini biliyorum. Çalışmalarını takip ediyorum elimden geldiğince. O yüzden iddialarınız ne kadar mantıklı olursa olsun, bu çalışmanın hazır olduğunu kanıtlamaz. Pekala kendi de tasarlayabilir.

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesinlikle kendim yaptım ama hala o kadar iyi sayılmam
hatta slogan yazısının ingilizcesi aklıma gelmedi
slogan olarak yazdım yorumunuz için teşekkür ederim bir daha ki sefere türkçe başlıklar kullanırım ama mıgırları mutlaka kullnaırım çünkü okadar şeyi uydurmak zor olabiliyor tabi türkçe mıgırlarda var onları kullanırım
aslında bir tasarımdan etkilendim tasarım bu ve psd si yok ben tarayıcıdan kopyaladım bakabilirsiniz

adszpys.jpg

bir dahaki sefere dikkat ederim buda ilkti zaten

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kesinlikle hazır template olmadığını düşünmek istiyorum.. Ben olsam "lorem ipsum" mıgırlarını kullanmazdım, Ben olsam "arama" butonlarını "Search" değil Türkçe sözcükler yazardım, Kaç saatte yaptığımı yazmazdım.. "Our Site", "Our Team" akıllarda soru işareti bırakır.. Burada gerçek emek sahibi yaratıcı arkadaşlarımız var ve en büyük mücadelemiz emek hırsızlığı, taklitçilik.. Kendin birşeyler yap, bırak kötü olsun, zamanla düzelir, hepimiz destek oluruz zaten.. ama milleti keriz yerine koyan arkadaşlarımız var, hazır çalışmaları eğip büküp hava atmaya çalışıyorlar.. Neyse, eğer sen hazırladıysan, tebrikler arkadaşım..

tabii ki her şeyden önce emek önemlidir ve başkalarına hava atarak ele bir şey geçmez profesyonelleri kastetmiyorum ama bizler zaten hava atılacak işler pek yapamıyoruz

tabii hata benim haklısınız bir daha türkçe yaparım özür dilerim

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Estağfurullah kardeş.. maksat "üzüm yemek".. "Bağcıyı dövmek" değil.. İyi çalışmalar diliyorum herkeze