Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni üye ilk konu 18 Mart

sinan383

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben yeni bir üyeyim sizden güzel bir 18 Mart afişi yapmanızı istiyorum kendim uğraştım ama yapamadım yaparsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.:wink:

Benzer konular

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
başkalarından bir şey (yüzsüzce) istemek ne kadar kolay bu ülke de. Umarım yapan çıkar.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba ben yeni bir üyeyim sizden güzel bir 18 Mart afişi yapmanızı istiyorum kendim uğraştım ama yapamadım yaparsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.:wink:

Başka paşam, et suyuna pilav da ister misin? :D

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Hahaha :D:D:D Öncelikle hoş geldin sinan ama hızlı geldin bea :D
Burası akıllı üyelere plaket verme departmanı, senin aradığın bölüm koridorun sonunda soldaki kapıdan girdiğin odanın karşı penceresinden baktığında teeeeeeeee karşıda gördüğün kulenin çatı katı :D:D:D:D

Yavrucum sen hazırladığın çalışmayı, deneme çalışmaları bölümünde yeni bir konu açarak yükle bir bakalım, yorum yapalım, yardımcı olalım :wink:
Kolay gelsin...

Son düzenleme:

sinan383

🌱Yeni Üye🌱
Neyse uzatmayalım ben biraz uğraştım ortaya bu çıktı daha bitmedi ama neler önerirsiniz.
CkJQ5.png

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
Arkadaş yanlış giriş yaptı diye bu kadar sert davranmayalım ben görüntüyü sevdim hemen hemen ama
1. Fontları değiştir
2. Bunu böyle eski bir görüntü gibi göstermek istiyorsan biraz photoshop brush dene fotoğraflar üzerinde
3. bir çalışma daha dene hala vaktin var onada bakalım ve arkadaşlar eminim bu kez
düzgün bir eleştiri yapacaklardır...

Saygılar...