Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben yeni bir üyeyim sizden güzel bir 18 Mart afişi yapmanızı istiyorum kendim uğraştım ama yapamadım yaparsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.:wink:
Merhaba ben yeni bir üyeyim sizden güzel bir 18 Mart afişi yapmanızı istiyorum kendim uğraştım ama yapamadım yaparsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.:wink:
Hahaha Öncelikle hoş geldin sinan ama hızlı geldin bea Burası akıllı üyelere plaket verme departmanı, senin aradığın bölüm koridorun sonunda soldaki kapıdan girdiğin odanın karşı penceresinden baktığında teeeeeeeee karşıda gördüğün kulenin çatı katı
Yavrucum sen hazırladığın çalışmayı, deneme çalışmaları bölümünde yeni bir konu açarak yükle bir bakalım, yorum yapalım, yardımcı olalım :wink: Kolay gelsin...
Arkadaş yanlış giriş yaptı diye bu kadar sert davranmayalım ben görüntüyü sevdim hemen hemen ama 1. Fontları değiştir 2. Bunu böyle eski bir görüntü gibi göstermek istiyorsan biraz photoshop brush dene fotoğraflar üzerinde 3. bir çalışma daha dene hala vaktin var onada bakalım ve arkadaşlar eminim bu kez düzgün bir eleştiri yapacaklardır...